я другий день в квеста граю. називається знайди кота - іди на пиво вроу гуляла з кицькою на дворі, котярі якраз кота хоцца от вона і шмигнула в підвал девятиетажки займатись розвратом:) мене спорядили хфонариком і напутствєнним словом і послали. її шукать. а там просто песец. мало того що туда влізти проблєма, так ще й заблудитись як два пальця об асфальт. вчора годину лазив, кицю не найшов, гулю на лоб посадив і наступив на хвіст потенційному женіху моєї котяри. сьодня поки батарейок хватило - продовження котячого квеста, бачив ту білу заразу, але вона дременула по трубах в другу секцію підвалу, яка чимось відгороджена і як туда попасти я ненайшов. пока ненайшов. завтра продовжимо. може зголодніє і вилізе. зато наіпеться на всю жизнь, якщо зловлю стерилізую в той же день.
Не постесняюсь спросить, а на кой ляд с кошкой "яка кота хоче" на улице гулять? Чего ожидали? Что она по-быстрому в подвал сбегает и домой блаженная придет? Грустно читать такое, если честно(((... Дай Бог найти то ее.
ПС: о стерилизации не подумывали? Куда легче, чем по подвалам бегать...и Вам, и кошке.
В ответ на: Не постесняюсь спросить, а на кой ляд с кошкой "яка кота хоче" на улице гулять? Чего ожидали? Что она по-быстрому в подвал сбегает и домой блаженная придет? Грустно читать такое, если честно(((... Дай Бог найти то ее.
жоні приспічило. вони там з дітьми гуляють з подругами і ті постійно таскають котів з собою. от вона і взяла її. не подумала звичайно. нада би її в той підвал запроторить. хай шукає. я думаю найдеться. місце там шумне, вона як домашня киця не ризкне перебігати кудись, просто знайти її там та ще задача.
В ответ на: ПС: о стерилизации не подумывали? Куда легче, чем по подвалам бегать...и Вам, и кошке
та пізно вже. я думаю всі радощі кохання вона вже пізнала. ми хотіли їй раз дати окотитись а потім вже стерелізувати.
В ответ на: та пізно вже. я думаю всі радощі кохання вона вже пізнала. ми хотіли їй раз дати окотитись а потім вже стерелізувати.
я Вас уверяю..... пусть кошка найдется (это первично, конечно), а сразу на стерилизацию! Не поздно, поверьте! Самый раз! Серых котят Вы будете долго пристраивать(((, а они то будут.... и будут родимчиками!
Почитав тему та замислився вчора свою кицю на травичку біля будинку виносив, може щоб не потрапити в ситуацію ТС поводок купити, чи буде смішно виглядати киця на поводку?
В ответ на: Почитав тему та замислився вчора свою кицю на травичку біля будинку виносив, може щоб не потрапити в ситуацію ТС поводок купити, чи буде смішно виглядати киця на поводку?
Уверяю Вас, что это будет выглядеть более, чем нормально. Забота о здоровье и безопасности питомца никогда не выглядит смешной.
В ответ на: Почитав тему та замислився вчора свою кицю на травичку біля будинку виносив, може щоб не потрапити в ситуацію ТС поводок купити, чи буде смішно виглядати киця на поводку?
Уверяю Вас, что это будет выглядеть более, чем нормально. Забота о здоровье и безопасности питомца никогда не выглядит смешной.
я вже купив п.с. смішніше коли здоровий небритий дядько стоїть під підїздом з кодовими замками і виловлює мешканців, щоб ключ від підвалу виклянчить, а потім лазить по тому підвалу з фонариком і матюкається матюками
Я бы, если кошка не привита, поостереглась ее на обычную улицу выносить. Там же таааакие паразиты могут быть от птиц, бездомников и т.д., а у нее - иммунитет комнатный