Раз у нас не вийшло з зимовою поїздкою в Карпати, пропоную весняну.
Мій товариш хоче поїхати на якусь поляну, де дуже гарно цвітуть весняні квіти. Як його побачу - розвідаю де це.
Заодно і шашлички можна організувати... Ну, але це вже опції :-)
все это видели, а ответил только NetGuy...
Ну невже українські ТАЗи не ломаються?
На авто.ру передньопривідна конфа найписабильніша , а тут навіть опелі зі шкодами нас обігнали Або всі такі розумні, або дійсно нічого не ломається, або всі страшенно зайняті
А про поїздку весною в Карпати я серйозно - на вихідні, а може на Паску (5-го травня).
Можна десь на базу, а можна і приватно влаштуватись.
До речі, мої знайомі мають свій будиночок в Либохорі (це за Тухлею, яка перед Славським). Будинок справжній карпатський - дерев`яний. Передостанній в селі (в Карпатах це означає, що це практично на відшибі). Після нього дикі гори. Краса неймовірна.
В будинку 2 кімнати (є ще третя, але не знаю, чи вони її вже облаштували, бо там пічки не було, а весною ночі ще холодні ).
Якщо ідея сподобається - можу з ними поговорити...
Недолік - до самого будиночка заїхати неможливо, ну хіба на джипі. Але авто можна нижче в селян залишити - це не проблема.
Хоча я розумію - з Києва в Карпати на вихідні - це треба бути трохи вар`ятом . Але якщо поставити собі за ціль - то чого ж?
До речі, там в Либохорі маю ще знайомих, в яких можна влаштуватись (ціни 4-6 грн/люд. + можна домовитись за харчування, чистенько і все таке) - це, якщо будинок буде зайнятий, або бажаючих більше назбирається.
Ну вот - наша справа запропонувати...
(это я насчет живости конфы)
Оказывается, что не ломаются не только ураинске ВАЗы но и украинские Опеля. Все остальное - то ли не украинское, то ли ломается.
Поздравим друг друга, что ли!
так я його люблю....
або він мене
Блин, ездит чермет... И кроме гремящей задней крышки (сломалось одна шпилька крепления замка багажника) и дребезжащего резонатора пока (три раза по дереву) ничего не беспокоит...