В ответ на: Хочу попробовать полетать где, по-чем, требования? Мож кто на форуме прокатом занимается.
+1 також хочу спробувати.Є велике бажання підійнятись в небо це не одномоментне бажання.Вже більше року планую і морально підготовлююсь декілька тижнів підряд бачу парапланеристів на відрізку ділянки за р.Стугна в р-ні Василькова.Одночасно декілька крил літають.Хто знає хто там?Чи є можливість з ними "поспілкуватись"? Через тиждень-два планую виїхати кудись поговорить з людьми-спробувати.
Народ,я полетів!,відчуття не передати,знов сниться небо Як і казав,з'їздив на польоти.Був на старті №2. Все пройшло нормально.Керував польотами В.Силенко. В тандемі,пілот Саша.Приємні люди.Є відчуття,що буду надалі літати.Вже хочу своє крило(я його давно вже хочу ).Зараз підшукую варіант крила б/у.На мою вагу 53кг не дуже великий вибір.Розумію,що треба вибрати вчителя.Думаю. Імха на старті №2 все пройшло чудово,єдине,дуже дорого.А від того відбиває охоту тут і зразу займатись,переводячи в розряд буду пробувати сам.Але розумію що так майже неможливо. Важко-хочу літати але не маю поки такої можливості на фото сам інструктор. пс: пілоті і вся компанія приємні люди