Управління державної охорони України просить киян і гостей столиці з розумінням поставитись до незручностей, пов‘язаних з тимчасовим обмеженням сьогодні руху транспорту в центрі Києва при здійсненні заходів із забезпечення безпеки посадових осіб, щодо яких здійснюється державна охорона.
Про це йдеться у переданому агентству УНІАН інформаційному повідомленні УДО.
Сьогодні о 12.00 у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться прес-конференція для представників центральних, регіональних та іноземних засобів масової інформації, присвячена 100 дням перебування Віктора ЯНУКОВИЧА на посаді Президента.
УДО просить киян і гостей столиці з розумінням поставитись до незручностей
это мягко говоря. А имыми словами, "козлы, которые нам мешают жить" не суйтесь в центр своего города!
Я стріляти хочу! (с)
Я стріляти хочу! (с)
Ждем, когда эта мысль плотно засядет в голове у Рината
Я стріляти хочу! (с)
Ждем, когда эта мысль плотно засядет в голове у Рината
+1
Задля Януковича знову перекриють центр міста
Управління державної охорони України просить киян і гостей столиці з розумінням поставитись до незручностей, пов‘язаних з тимчасовим обмеженням сьогодні руху транспорту в центрі Києва при здійсненні заходів із забезпечення безпеки посадових осіб, щодо яких здійснюється державна охорона.
Про це йдеться у переданому агентству УНІАН інформаційному повідомленні УДО.
Сьогодні о 12.00 у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться прес-конференція для представників центральних, регіональних та іноземних засобів масової інформації, присвячена 100 дням перебування Віктора ЯНУКОВИЧА на посаді Президента.
Ага, вот почему я сегодня, потеряв минут около 40 времени, не успел в банк
-->
"Управління державної охорони України просить киян і гостей столиці з розумінням поставитись до незручностей, пов‘язаних з тимчасовим обмеженням сьогодні руху транспорту в центрі Києва... а також завтра, після завтра та й взагалі щодня..."
Задля Януковича
Ну шо, за кого боролись, на того и напоролись . Теперь найте, получите.
И и ваще, разъездилось всякого быдла по Киеву, мешают Викторфьодоровичу нормально передвигаться. Запретить нафик ездить по дорогам, особено по Автозаводской, Набережно-Хрещатицкой и Столичному шоссе .
Разве не в наших силах потребовать у депутатов принять законы, регулирующие эту самодеятельность? Мы наняли их на работу и, ежели чего, можем уволить. Главное, народу побольше собрать.
Разве не в наших силах потребовать у депутатов принять законы, регулирующие эту самодеятельность? Мы наняли их на работу и, ежели чего, можем уволить. Главное, народу побольше собрать.