у меня был китайский 7" пионер. Его разлочить так и не удалось, но есть прога (не помню как называется, легко найдёшь на 4PNA) с помошью которой легко выходил на десктоп и инсталил Гармин. Потом уже ломается легко, ну и карты привязываешь к карточке памяти, ну ты в курсе наверно
В ответ на: Розлочували з картки памяті? Як побачити ID картки? навігатор показує ID навігатора и не показую ID картки
Так, з карти пам'яті. А по ID навігатора пробували розлочити?
Так, не розлочується. В генераторі вибрав пункт - Garmin XT. sw.unl зберіг на картку памяті в папку Garmin.
Це не перший девайс, який я розлочую - телефон, гармін РС - проблем не було.
ПДА с ПНА не путай... там WM, а там CE урезанная по самое немогу, да и залочен он реально коряво.. попробуй таки проинсталить на девайс прогу выхода не десктоп.. а с десктопа потом ставь гармин
Мне нужно разлочить гармин (програму) а не сам девайс "пионер".
А по ссылкам этим я ходил, и даже видел мого вопросов таких как задал я, но они или заканчивались молчанием, или решение было но не было озвучено или банальными ошибками (sw.unl.txt)
В ответ на: у тебя оболочка гармин устанавливается, но триальная версия?
Да
Буває така проблема з деякими каратми пам'ті. Спробуй розлочити з ID=0. Ще глянь в папці Garmin зазвичай є папка з налаштуваннями. яка скриптом створюється після першого запуску і там є xml файл, в ньому знайди рядок ID, спробуй ще розлочити по тому ID. Якщо не вийде, спробуй відформатувати карту пам'яті і спробувати на іншій.
В ответ на: у тебя оболочка гармин устанавливается, но триальная версия?
Да
Буває така проблема з деякими каратми пам'ті. Спробуй розлочити з ID=0. Ще глянь в папці Garmin зазвичай є папка з налаштуваннями. яка скриптом створюється після першого запуску і там є xml файл, в ньому знайди рядок ID, спробуй ще розлочити по тому ID. Якщо не вийде, спробуй відформатувати карту пам'яті і спробувати на іншій.