Путем долгих обдумываний, ради уменьшения бюджета было решено стены таки красить. Вопрос: чем красить? Т.е. какая марка, вид, краски наиболее подходит для квартиры? Так что-бы не бралась, легко вытералась и т.д. Подскажите кто опыт имеет.
краски есть разные, например матовые , есть глянцевые - смотреться не будут это 100% ну это как по мне, есть краска с "шовковистим эфектом"вот думаю она подойдет, в эпи центре должны все нормально рассказать
Маю щастя мати квартиру в панельному будинку серії АППС. Брав новою з "евроремонтом" від "ЖитлоІнвесту", ремонт вони робили через рік після побудови коробки. Стіни рівні, пофарбовано теж було непогано. Але будинок таки дав усадку і практично в усіх кімнатах була купа тріщин. Капітально зайнявся цією справою минулого року. Технологія: 1. Усі тріщини проходяться шпателем, нестійке покриття знімається. 2. Поверхня обробляєтесь грунтівкою. Недорога українська в жовтих 5л каністрах з "Епіцентру" підійде. 3. Тріщини армуються капроновою сіткою (знову таки в "Епіцентрі" самих різних конфігурацій). 4. Поверхня вирівнюється шпаклівкою, особисто мені подобається фінішний "Ветоніт" - єдиний недолік продається мішками від 25кг. 5. Поверхню шліфуємо та знову покриваємо грунтівкою. 6. На підготовану таким чином стіну в два шари наноситься латексна фарба (мені чомусь сподобався "Feidal"), в мене її витрата виходить вдвічі менша за паспортну. Поверхню після цього можна мити кілька тисяч разів. За рік після ремонту - поверхня як нова навіть на кухні, де стара стінка вже була вся потерта та забруднена. Важливо - усі шари треба накладати після повного висихання попереднього, на щастя сохне все досить швидко.
А причем тут остроумие? Мне вот надо будет кой-чего покрасить, а тут новые технологии и материалы. Хочу ознакомиться с характеристиками данной фотокаталитической краски. Только мне рекламной строчки мало, хотелось бы видеть формулу химреакции, точный процент содержания данных активных веществ в краске и численные кривые уменьшения в воздухе тех или иных веществ при покраске данной краской. Так уж я привык в силу профессии.
окись титана - фотокаталитический фермент. используется кроме краски ауро еще как минимум в капароловской краске и в фильтрах для кондиционеров. кратко механизм http://www.tnd.kiev.ua/pages/30/