Система не нова. Дед мой в ВОВ служил на Дальнем Востоке. Говорил, что обучали их рукопашному бою пару месяцев. Инструктор ихний говаривал, что система должна быть проста и надежна как винтовка Мосина, и обучение должно занимать столько же, как обучение стрельбе из оной. При этом повреждение кистей рук считается недопустимым - чем стрелять потом будешь? Весь арсенал представлял собой исключительно ударную технику на средней и ближней дистанции: удары локтем боковой и снизу, останавливающий прямой удар ногой в корпус или пах, удары коленом, желательно с захватом шеи. И все. Никакой красоты и элементов танца .
"Всюди ви були, Іване Петровичу, все ви знаєте" (с)
Ашолине? Мой первый муж работал в частной охране
"Адам Жоржович. А мої прєдки були дворянє. А бабина тьотка була якась фрейліна. В нєйо даже своя печать була. Умберто Васильович. А мого дєда дядя ЦЕНЗУРА твою тьотку в [*****] во время спірітіческого сєанса." (с) Лесь
"Всюди ви були, Іване Петровичу, все ви знаєте" (с)
Ашолине? Мой первый муж работал в частной охране
"Адам Жоржович. А мої прєдки були дворянє. А бабина тьотка була якась фрейліна. В нєйо даже своя печать була. Умберто Васильович. А мого дєда дядя ЦЕНЗУРА твою тьотку в [*****] во время спірітіческого сєанса." (с) Лесь
Предупреждение по п.4.3е
Ви мені краще скажіть, чому автоцензурілка на українському ресурсі не знає українських матюків? Законослухняна людина наївно покладається на автоматичну цензуру, а її потім геноцидять за баг в софті?
PS. С жопою все ясно, цікаво, чи знає воно сраку?
UPD. Бугага, мало того, що сраку не знає, так ще й [*****] розпізнає тільки тоді, коли вона співпадає з російським варіантом. Табачний софт. Дайош амністію, начальник!
ггг, демонстрація сильна боротьба на ножах як з рапірами, відстань така що чувак міг просто стояти, ніж до нього б не дійшов би
ну то зрозуміло що реально ризикувати отримати ножа під ребро на зйомках агітки ніхто не хоче.
А так звичайна рукопашка, і я дуже сумніваюсь, не дивлячись на рекламу, що якщо взяти валенка і готувати його по цій системі то через місяць він буде проти ножа з газеткою виходити переможцем
В ответ на: і я дуже сумніваюсь, не дивлячись на рекламу, що якщо взяти валенка і готувати його по цій системі то через місяць він буде проти ножа з газеткою виходити переможцем
это смотря чо в газетку-то завернуть.
deleted
Анонім
Re: Крав мага... родом из Израиля...
[Re: lexey111]
21 июля 2010 в 13:57 Гілками
В ответ на: і я дуже сумніваюсь, не дивлячись на рекламу, що якщо взяти валенка і готувати його по цій системі то через місяць він буде проти ножа з газеткою виходити переможцем