В ответ на: Не раз видел, как гайцы из третьей и четвертой полос выдергивали спешащих. Один раз видел, как товарищ не остановился, улетев вперед и впоследствии на перекрестке с Науки уже стоял, общался со вторым патрулем.
Для прикриття треба тримати по діагоналі справа автомобіль. Він буде збивати дайця якщо той вирішить побігти на дорогу.
Треба вміти швидко їздити по дорозі. Наприклад я ніколи не їду швидко якщо я сам на дорозі. Обов’язково ловлю собі 1-2 спонсорів справа, яких тримаю по діагоналі які закривають дайцям мій автомобіль.
Ще ніколи мене так не зупиняли та не штрафували хоча 90% часу я перевищую швидкість.
До речі листів щастя я теж не отримував. Треба вміти ховатися від радарів підставляючи тошнотів з правих смуг.
І ще – інспекторам ДАІ забороняється бігати по дорозі та зупиняти автомобілі з крайніх смуг якщо це небезпечно. Це написано в інструкції 111
Не пиши больше на этом форуме. Не трать свое драгоценное время. Погоняй лучше на авто, вместо писанины лишней. Никто не оценит, не парься...
В ответ на: Не пиши больше на этом форуме. Не трать свое драгоценное время. Погоняй лучше на авто, вместо писанины лишней. Никто не оценит, не парься...
Дякую за пораду, але все ж таки писати на форумі буду