Имеем чугун Малибу Рока. Была выставлена на родные ножки и планировалось зашить гипсом. Строители настойчиво рекомендуют поставить на кирпич и им же заложить ванную (оставив место для ног и ревизию). Что скажут знающие?. В принципе я думал поднять ванную немного выше чем стандартно (+5-7см) хотя и думал сделать за счет подложек под родные ножки, а вот насчет закладки ванной кирпичом не думал.
deleted
Анонім
Re: Установка чугунной ванны
[Re: Polalol]
19 августа 2010 в 23:37 Гілками
В ответ на: Имеем чугун Малибу Рока. Была выставлена на родные ножки и планировалось зашить гипсом. Строители настойчиво рекомендуют поставить на кирпич и им же заложить ванную (оставив место для ног и ревизию). Что скажут знающие?. В принципе я думал поднять ванную немного выше чем стандартно (+5-7см) хотя и думал сделать за счет подложек под родные ножки, а вот насчет закладки ванной кирпичом не думал.
так як кажуть твої будівельники робили з давніх часів. якщо тебе хвилює чи надійно це - надійно. а от чи функціонально, тут вже питання залежить від використання ванної
В ответ на: а от чи функціонально, тут вже питання залежить від використання ванної Не зрозумів.
якщо треба часто когось/щось мити, то ніші для ніг треба робити великими. бажано на 80% довжини. А якщо тільки самому митись, то на дві ступні вистачить. ну звідси йде, що цеглою 80%-ву нішу важко зробити - треба робити із ГК
В ответ на: а от чи функціонально, тут вже питання залежить від використання ванної Не зрозумів.
якщо треба часто когось/щось мити, то ніші для ніг треба робити великими. бажано на 80% довжини. А якщо тільки самому митись, то на дві ступні вистачить. ну звідси йде, що цеглою 80%-ву нішу важко зробити - треба робити із ГК
уявляєш, як мучаються користувачі акрилових, у яких якщо і є панелі з нішами для ніг, то це мабуть надзвичайна рідкість (я не зустрічав)
у мене в старій квартирі була ніша для ніг на 95% довжини ванни. зробити це не складно.
а от коли 3 роки тому ставив нову, то взагалі не робив ніш, тільки два лючки - ревізія на перелив і з іншого боку для всяких побутових дрібниць. і нічого, без незручностей. то клои вручну прали у ваннах, тоді мабуть для ніг було необхідно робити.
В ответ на: Имеем чугун Малибу Рока. Была выставлена на родные ножки и планировалось зашить гипсом. Строители настойчиво рекомендуют поставить на кирпич и им же заложить ванную (оставив место для ног и ревизию). Что скажут знающие?. В принципе я думал поднять ванную немного выше чем стандартно (+5-7см) хотя и думал сделать за счет подложек под родные ножки, а вот насчет закладки ванной кирпичом не думал.
мабуть таки правильно радять. в усякому разі, воно тобі додатково нічого не коштуватиме.
тоже Рока чугунная, может даже малибу. Родные ножки однозначно в сад.Ставь кирпич - надежнее, не расшатается...А насчет места для ног - сделали на всю ванную, удобно ребенка купать, и прикольно смотрится ванна как бы висит, тем более что у нас и тумба подвесная, и унитаз...
deleted
Анонім
[Re: Легионер]
20 августа 2010 в 11:29 Гілками
В ответ на: А насчет места для ног - сделали на всю ванную, удобно ребенка купать, и прикольно смотрится ванна как бы висит, тем более что у нас и тумба подвесная, и унитаз...
deleted
Анонім
[Re: Ford-Noks]
20 августа 2010 в 11:31 Гілками
В ответ на: і нічого, без незручностей. то клои вручну прали у ваннах, тоді мабуть для ніг було необхідно робити.
в мене стара ванна була з нішею на дві ступні, поки не було дитини - все ОК. А от коли настав час купати дитину, то м'яко кажучи я це закладання згадував не дуже добрими словами