В Крым ехал по GPS и маршрут перед Симферополем шел четко по трассе Н05 до самой окружной, но я заметил, что многие машины в Красной Зорьке сворачивали налево (наверно на трассу М18 или Е105). Отсюда и вопрос : может действительно когда буду ехать обратно лучше сначала выехать на трассу М18, а в Красной Зорьке свернуть на НО5 ? Кто как там едет ?
Я так завжди їжджу. Хвилин 20 економії щонайменше.
P.S. Назад головне не прогавити, поворот. Зараз його запам'ятати просто, бо він знаходиться одразу після нового шматку траси (хоча може за 2 місяці, що мене не було ремонт протягнули далі). Втім головний орієнтир - заправка Shell просто на повороті.
+1 в этом году ехал там 2 раза по времени я наверное ничего не выиграл, потому что на переезде оба раза перед носом закрылся шлагбаум, но ехать намного спокойнее - 4-х полоска с отбойником и нету населенных пунктов
Навіть якщо шлагбаум закрився, і пропускати треба два потяги, за часом виходить швидше. Переїзд в Гвардейському завжди наводжу як приклад на який треба рівнятися "під-Київським" (Тарасівка, Боярка, Глеваха і т.д.). Шлагбаум там відкривається практично одразу як проходить потяг, а не через півгодини.