народ....посоветуйте пожалуста...хачу купить фотик в подарок....нашла один....но не знаю нормальний ли он, так как розбираюсь в ньом не очень...цена на ньом - 777 грн...стоит ли он етого????посоветуйте...пліз... характеристики нашла в нете...... Canon PowerShot A490 ДАТЧИК ЗОБРАЖЕННЯ тип 1/2,3-дюймовий CCD-датчик число ефективних пікселів прибл. 10 мегапікселів Тип кольорового фільтра: фільтр основних кольорів ПРОЦЕСОР ОБРОБКИ ЗОБРАЖЕННЯ тип DIGIC IIІ з технологією iSAPS ОБ'ЄКТИВ Фокусна відстань 6,6 - 21,6 мм (еквівалент 35-мм плівки: 37 – 122 мм) зум оптичний 3,3-кратний Цифровий прибл. 4-кратний 2 (з цифровим телеконвертором прибл. 1,4-кратний або 2,3-кратний і безпечне збільшення 1) 2. Комбінований прибл. 13-кратний максимальна діафрагма f/3,0-f/5,8 Конструкція: 7 елементів у 6 групах (1 односторонній асферичний елемент) ФОКУСУВАННЯ Тип: TTL Система/точки автофокусування: інтелектуальне автофокусування (визначення облич/5-точкове), 1-точкове автофокусування (з фіксованим центром) Режими автофокусування: одна сторінка Вибір точки автофокусування: розмір (звичайний, малий) Фіксація автофокусування: Увімк./Вимк. за вибором Допоміжний промінь автофокусування: є мінімальна відстань фокусування 1см (Ш) від передньої частини об'єктива за макрозйомки УПРАВЛІННЯ ВСТАНОВЛЕННЯМ ЕКСПОЗИЦІЇ Режими замірювання: оцінювальне замірювання (пов'язане з рамкою автофокусування визначення облич), центрально-зважене замірювання, точкове замірювання (за центральною точкою) Фіксація автоекспозиції: Увімк./Вимк. за вибором Компенсація експозиції: +/- 2 EV з кроком 1/3 одиниці еквівалентна чутливість ISO авто, 80, 100, 200, 400, 800, 1600 ЗАТВОР Швидкість: 1 - 1/2000 сек. (заводські настройки) 15 - 1/2000 сек. (загальний показник - залежно від режиму зйомки)
для такой цены аппарат можно назвать неплохим
плюсы: достаточное время автономной работы минусы: могут подойти не все типы аккумуляторов. гоаорят, что c GP вообще не работает
для такой цены аппарат можно назвать неплохим
плюсы: достаточное время автономной работы минусы: могут подойти не все типы аккумуляторов. гоаорят, что c GP вообще не работает
что ето значит???? розкажы ДЖЕРЕЛО ЖИВЛЕННЯ тип 2 лужні батарейки розміру AA або NiMH акумулятори (лужні батарейки входять у комплект камери)
стоит ли он етого?
Я три роки тому взяв аналогічного функціоналу А540. Різниця в дизайні, в 540 тільки 6 мегапікселів, і зум оптичний трошки більший. Решта практично один в один. За три роки відзнято порядка 10к кадрів, багато знімають батьки. Проблем ніяких нема, як мильничка він на 100% вартий своєї ціни, якщо зважить, що свій я брав за 1200 грн, які три роки тому коштували значно більше.
Відео - взагалі зачотне, на рівні бюджетних відеокамер. В режимі AUTO знімає на диво непогано, але в 540 крім авто та програмного є ще пріорітети діафрагми та витримки, та повністю ручний режим. Якщо збираєшся дарувать людям, далеким від техніки, то це й непотрібно.
Коротше, нормальний апарат, бери, не пошкодуєш. Тільки зразу візьми чохол в комплект, і картку максимального розміру - для відео. Ну, і акумуляторів пару з зарядним.
Бери, не прогаданш!!!!!
у меня тоже 520 или 540-ый (уж и не помню) кенон сдох. теперь ищу замену.
но вот я смотрю на другой вариант: Sony CyberShot DSC-S2100
Особенности асферические линзы Чувствительность 100 - 3200 ISO Auto ISO Стабилизатор изображения отсутствует
Отличия в основном - в размере - у соньки меньше - это существенный плюс как по мне.
Подскажите фотик? Из того, что мне НЕ нужно: 1. видео сьемка - для этого есть видеокамера, тоже махинькая и компактная 2. офигенный зум - опять же, пару метров приблизить - ещё ладно, но больше 2-ух или 3-ёх кратного зума - не пользуюсь 3. Рюшечки типа ручная фокусировка, b&white, sepia и другие спецэффекты.
Основая затея - быстро достать из кармашка фотик, и запечетлеть фотку.
Из важного - ищется фотик на AA батарейках, НЕ на встроенном аккуме. Также всё-таки хотелось бы иметь оптический стабилизатор изображения..
Идеи?
Так соньки компактные, вроде со своими АКБ идут. И карточка там соневская. А на АА батарейках такого компактного, чтоб в кармашке носить, наверное не найдешь.
Так соньки компактные, вроде со своими АКБ идут. И карточка там соневская. А на АА батарейках такого компактного, чтоб в кармашке носить, наверное не найдешь.
эта модель на AA батарейках. про соневскую карточку не в курсе.
ну подскажите другой вариант... а то уже засматриваюсь на PowerShot SX120 IS, который по размерам превышает размер кармана.. зато там есть оптический стабилизатор изображения.
почитал ревьюхи, вроде как SX120 IS таки надо брать..
За такое бабло - бери! Очень даже ничего фотик как для мыльнички. И простой шо двери )
но вот я смотрю на другой вариант: Sony CyberShot DSC-S2100
Для мене НЕ варіант камера, куди не лізуть АА та SD. Да, пальці автоматично визначають габарит, але це менше зло.
Отличный фотик. Купили маме. Сам пользуюсь иногда. Фотки хорошие выходят, как для такой цены. Советую брать.
Всем спасибо за советы.....фотик купила... надеюсь понровитса)))
Три года у меня A590 IS - как для любителя - нормалный машинко.
так а что по поводу SX120 IS ?
Всем спасибо за советы.....фотик купила... надеюсь понровитса)))
Першим ділом навчи кнопку спуска натискать у два прийоми. З мого досвіду це - найскладніше. Друге - навчи не знімать проти світла. І фотки будуть радувать око.