У нас тренер есть, это Динамо пусть срочно меняется с Локо, пока Газзаич не развалил всё.
У нас тренер есть, это Динамо пусть срочно меняется с Локо, пока Газзаич не развалил всё.
Кость.... Давай тоді так : Сьомін- в Київ Газазєлло- в Харків Мірон - в Спартак.
Намана?
Кость.... Давай тоді так : Сьомін- в Київ Газазєлло- в Харків Мірон - в Спартак.
Намана?
Тогда уж Мирона в Лакаматифф
Спартак - то перше кохання Кості.
Намана?
Знаешь как Газзая в России кличут? УБ - Усатая Бл...дь. Нафиг он нам? У Спартака на Мирона денег нет. В Спартаке вообще жёпа, там хозяин - болела ДК, а Спартак у него, как социалка при бизнесе.
... Надо либо Папу на ноги ставить ускоренными темпами, либо срочно докупать центрбека. .
Как по мне - с тренером все порядке. В ЧУКРе Мирон стабильно третий, но и ресурсов созармерных с Сурком-Ахметовым ему никто никогда не давал. А от Семину надо срочно на поклон к Суркису, он таки луч света в темном царстве тренеров Динамы после Лобановского.
И Алиев вернётся
И Алиев вернётся
При Семине он регулярно забивает голы. Нехай возвращается
Вообще, было бы здорово, если бы так и произошло. Хер с ним, с Алиевым, одного Семина было бы уже ништяк
дык, конечно.. раз всех купил, то и жеребьевку тоже.
неее)) такого счастья нам не надо)))
Карпатам и Металисту пришёл общирный пё3д! Динамо понятно что свою группу обязано проходить, но после такого позорного слива Аяксу, на этих дибилов и смотреть не хоцца!
Игры Шахтёра могут стать интересными, их группы он обязан выходить...
Ти напевно забув що казали перед матчем з турками, а може ти не бачив гру у Львові. . Скоріше динамо просрає групу, або суркіс проплатить проповзуть заледве з другого місця- ніж ЛЕВам буде пе3дьонц! згадаєш мої слова!!
Ти напевно забув що казали перед матчем з турками, а може ти не бачив гру у Львові. . Скоріше динамо просрає групу, або суркіс проплатить проповзуть заледве з другого місця- ніж ЛЕВам буде пе3дьонц! згадаєш мої слова!!
Я бачив гру у Львові, проте нічого особливого в тій грі не сталося. Так відігратися на 93-й хвилині, то сильно, нерви полоскотали, проте повторюся, абсолютно нічого видатного Карпати не показали! Хвала їм за самовіддачу й шо не скисли після пропущеного голу (Динамо за таких обставин стопудів би злили гру). Проте ІМХО Карпати не виживуть в тій группі в яку вони потрапили. Севілья, то не Галатасарай. Та й решта суперників попалися непрості.
Я бачив гру у Львові, проте нічого особливого в тій грі не сталося. Так відігратися на 93-й хвилині, то сильно, нерви полоскотали, проте повторюся, абсолютно нічого видатного Карпати не показали! Хвала їм за самовіддачу й шо не скисли після пропущеного голу (Динамо за таких обставин стопудів би злили гру). Проте ІМХО Карпати не виживуть в тій группі в яку вони потрапили. Севілья, то не Галатасарай. Та й решта суперників попалися непрості.
Ніхто не каже, що карпатам буде легко, і буде добре якщо хлопці покажуть достойний футбол, так як мотивацію (прохід турків) получили, то будуть шматувати (особливо вдома) думаю.. А от за ДК...я б небув таким впевненим, так як ситуація повторюється з року в рік: хто? БАТЄ - та х;№;%:ня 4:0 вдрючим, а насправді як буває ...
... проте повторюся, абсолютно нічого видатного Карпати не показали!
Я б так не сказал. Карпаты - единственный наш клуп, в игре которого я видел смысл. Как там, так и в ответке во Львове.
... проте повторюся, абсолютно нічого видатного Карпати не показали!
Я б так не сказал. Карпаты - единственный наш клуп, в игре которого я видел смысл. Как там, так и в ответке во Львове.
во-во!!! а Динамо показало таку БП "блискучу" гру з Аяксом, що можна з впевненістю говорити про вихід з першого місця без поразок..