Вже четвертий раз буду забирати з гарантійного ремонту упс для котла. Гарантія скоро закінчується. Упс не дешевий і ремонт за свої кровні мабуть буде теж не з дешевих. Чи можна якось напрягти виробника чи гроші повернути чи новий товар мені надати? Чи це фантастика?
закон не определяет четкую цифру ремонтов, но из практики как правило, требование о признании дефекта существенным и обмене товара, выдвигают если один и тот же дефект, проявялется больше трех раз.
В ответ на: У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку істотних недоліків, які виникли з вини виробника товару (продавця, виконавця), або фальсифікації товару, підтверджених за необхідності висновком експертизи, споживач, в порядку та у строки, що встановлені законодавством і на підставі обов'язкових для сторін правил чи договору, має право за своїм вибором вимагати від продавця або виробника: 1) розірвання договору та повернення сплаченої за товар грошової суми; 2) вимагати заміни товару на такий же товар або на аналогічний, з числа наявних у продавця (виробника), товар.
В ответ на: 12) істотний недолік - недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (продавця, виконавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак: а) він взагалі не може бути усунутий; б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів; в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором;
В ответ на: Де ви знайшли кількість ремонтів? Можна цитату?
Ну так там же и написано: "після його усунення проявляється знову" То есть второго раза, по идее, достаточно
Щоразу нова проблема: 1 Не міг видати навіть половину номінальної потужності. 2 Фаза на корпусі. 3 Закричав і задимівся. 4 Працює тільки від акумулятора але не заряджає його. Можливо причина і в одному й тому ж але я про це знати не можу. Страшно такий "безперебійник" залишати включеним в хаті...
В ответ на: Де ви знайшли кількість ремонтів? Можна цитату?
Ну так там же и написано: "після його усунення проявляється знову" То есть второго раза, по идее, достаточно
В ответ на: істотний недолік - недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (продавця, виконавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак: а) він взагалі не може бути усунутий; б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів; в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором;
То есть если они его ремонтируют за 14 дней то он может ломатся хоть 300 раз.
Leoton SMART 300. Сайт виробника. Зараз ця модель вже не випускається. Замість нього більш потужній бастіон 800.
В ответ на: Під час заміни товару з недоліками на такий же товар іншої марки (моделі, артикулу, модифікації) належної якості перерахунок вартості товару з недоліками у разі підвищення ціни провадиться виходячи з його вартості на час обміну, а в разі зниження ціни - виходячи з вартості на час купівлі.
В ответ на: істотний недолік - недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (продавця, виконавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак: а) він взагалі не може бути усунутий; б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів; в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором;
Нет, если несколько поломок происходит по одной и той же причине, им придется дать заключение по поводу пункта А.
В ответ на: Можливо причина і в одному й тому ж але я про це знати не можу.
Можете - в акте должна быть указана причина неработоспособности и выполненные работы по ее устранению. Можете требовать от СЦ заключения по причинам всех ремонтов.
В ответ на: Нет, если несколько поломок происходит по одной и той же причине, им придется дать заключение по поводу пункта А. Топикстартеру: требуйте у них подмену.
Это если на них нажать... ТС: Лучше всего позвонить в кол-центр Общества по защите прав потребителей, они тебе все расскажут и скажут как поступить, сам когда-то звонил.
Нет, если несколько поломок происходит по одной и той же причине, им придется дать заключение по поводу пункта А.
Топикстартеру: требуйте у них подмену.
Так тільки їм і відомо по одній причині чи ні він виходить з ладу... Та й вимагати потрібно якось обережно оскільки документів про ремонти у мене немає а тільки у них в журналі типу "здав/прийняв", дата, автограф.
В ответ на: Так тільки їм і відомо по одній причині чи ні він виходить з ладу... Та й вимагати потрібно якось обережно оскільки документів про ремонти у мене немає а тільки у них в журналі типу "здав/прийняв", дата, автограф.
Что, даже чеков нет? И печатей/записей в гарантийной книжке? Если так, то я могу только одно сказать - ССЗБ "Сам себе злобный буратино"... Сколько уже говорилось, что все телодвижения по технике, материалам, работам должны сопровождаться полноценным документальным оформлением...
Leoton SMART 300. Сайт виробника. Зараз ця модель вже не випускається. Замість нього більш потужній бастіон 800.
о да, у них лучше вообще ничего не брать, я у них взял, на след день подключил котел, включил этот леотон - он не включился, отвез его назад, не стал слушать их объяснения, просто попросил вернуть деньги. да и сделаны их леотоны пахабно. взял потом ИБП Luxeon UPS-500LU + батарею 100А\ч.