Отдаётся в добрые руки кошечка, возраст до 2-х лет, гладкошерстная (не требует вычёсывания), цвет - кремовый. Здорова, привита, исправно ходит в лоток с наполнителем, пользуется когтеточкой. Игрива, но в то же время не навязчива. Прекрасно уживается с другими котиками, не агрессивна. Из еды предпочитает влажный корм, а также натуральную пищу. Стерилизована. Имеет ветеринарный паспорт. Приходите знакомиться с Ириской!
Светлана 0503307836, 0443887836
от себя добавлю: Очень шустрая, очень проворная. Никогда не оставит себя без внимания :ap: Вообщем кошка - ураган. За Гурмет - Родину продаст и попросит ещё :ca:
Ирисочка.... Другими словами - Дзыга! НО такая ОБАЯТЕЛЬНАЯ!!!!!
реально елки-палки... котят нужного калибра море, но найти пока не могу.... если ничего в ближайшие дни не подберете, буду искать. Немного времени нужно.
[quote="ryna"].....разом із братом і сестрою захворіла вона на ринотрахеїт. Ті двоє перехворіли легко, а Чакра була зовсім квола. Коли я зайшла до Чакриного карантину з дозою антибіотику, вона так страшно затремтіла, що вже і я злякалась за її життя. Але антибіотик треба було колоти, бо Чакра почувалась геть кепсько, тож я накинула їй на мордочку шмату і таки вколола. Антибіотик розбудив у Чакрі дику любов до людей і мене. Тепер вона кидається мені на шию і від щастя муркотить, хрюкає і нявкає водночас. А ще ходить у лоток, а ще не дряпається, а ще без протестів дозволила запихнути собі у горло пігулку від глистів. Розумна, активна киця. Чимось вона нагадує мені маленьку розбійницю із "Снігової королови". Віддаю в дім без інших котів або з котиками пощепленими. Чакра [/quote]