Вообщім є такий Фордік. Потреба в ньому відпала у зв'язку з купівлею іншої машини, стоїть в гаражі, займає місце. Визріваю на продаж, хоча шкода цю машину. Випуска вона 1995 року. 2,5 турбо, АБС, магнітола рідна, в Україні з 2002 року. Один власник тут, один власник був в Германії. Машина з самого народження обслуговувалась в Германії у родича на автосервісі, тому можна сказати що її судьбу знаю з народження. Там вона працювала технічкою в якогось сантехніка. Тут була дачною жоповозкою і використовувалась досить рідко. за 8 років тут пробіг склав 25 тис км, ще навіть гума стоїть та на якій вона приїхала з Германії. Загалом пробіг 170 тис. Є пару проблемних місць на кузові. Потрібно міняти ліве крило (навіть вже купив нове, але руки не доходять), біля лівого дзеркала проступила іржа - шкурити і фарбувати, також іржа в низу задньої двері. Здається по кузову все. Двигун суперський, заводиться с півоберту, через 10 тис по регламенту міняти ремінь ГРМ. Підвіска також в нормі. Здається все. Скільки за нього реально просити, або може взагалі не продавати?
Слайди проблемне місце біля лівого дзеркала
Какая у него высота кузова?
6500-7000 и ТОРГ! Минимум за 5500-6000 отдавать.
Загалом пробіг 170 тис
и состояние руля на фото не стыкуются аж никак. Я сидел за рулем авто с пробегом 165 тык, если шо.
Загалом пробіг 170 тис
и состояние руля на фото не стыкуются аж никак. Я сидел за рулем авто с пробегом 165 тык, если шо.
Насправді навіть від великого пробігу кермо так не зітреться. Попередній власник перед продажем намагався відмити бруд з керма, яке він замацав своїми брудними німецькими лапами, але трохи перестарався.
Какая у него высота кузова?
важке запитання. ніколи не міряв
это ты знаешь про грязные немецкие руки, заедь на разборку поменяй руль, вопросов меньше будет.
это ты знаешь про грязные немецкие руки, заедь на разборку поменяй руль, вопросов меньше будет.
+1... а машинка очень в хорошем состоянии на свои года и тип авто, я бы либо не продавал, либо дешевле 6500-7000 не отдавал.
Загалом пробіг 170 тис
У меня на Фьюжене на 40 тыках пришлось в кожу затянуть из-за такого. Слыхал на Фордах это болячка - если каким-то жиром повозюкать по баранке слазит покрытие, оно там уродское. Отаке...
Загалом пробіг 170 тис
У меня на Фьюжене на 40 тыках пришлось в кожу затянуть из-за такого. Слыхал на Фордах это болячка - если каким-то жиром повозюкать по баранке слазит покрытие, оно там уродское. Отаке...
Ось і він якоюсь хімією тер... Добре що взагалі кермо не роз'їло
если не мешает в гараже - не продавай. подкрась проблемные места, и оставь себе. это последнее поколение (до 2000г.в.) беспроблемных транзитов. ни один из преемников не имеет такой надежности, простоты и дешевизны в обслуге. а пробег у тебя вообще детский, этому форду еще работать и работать. один минус - кузов гниет быстро. но по твоему это не сильно заметно.
если не мешает в гараже - не продавай. подкрась проблемные места, и оставь себе. это последнее поколение (до 2000г.в.) беспроблемных транзитов. ни один из преемников не имеет такой надежности, простоты и дешевизны в обслуге. а пробег у тебя вообще детский, этому форду еще работать и работать. один минус - кузов гниет быстро. но по твоему это не сильно заметно.
Якщо за 6500 ніхто не забере то мабуть залишу собі
Продавать машину сейчас - вообще некошерно из-за драконовкского законодательства (15%). Думаю, через пол-года -год его придется менять, когда реально увидят, что с продажами -
Продавать машину сейчас - вообще некошерно из-за драконовкского законодательства (15%). Думаю, через пол-года -год его придется менять, когда реально увидят, что с продажами -
Та мені в принципі все одно. Я останній раз машину продавав 5 років тому.
Ніби проект нового ПД (НК) передбачає 0%, якщо продаєш адин авто в рік, та 5 % в інших випадках, але що вони там "голоснуть" х.з.