Тему ще не читав, підіб'ю короткі підсумки по Лізі Європи: Динамо - no comments Металіст - просто крассави, що тут більше добавити. Карпати - аплодую стоячи ! Стільки емоцій від двох останніх їх ігор, я не отримував за останні роки виступу шахти і динамо разом взятих. Навіть якщо ще 5 матчів ЛЕВИ програють, але покажуть таку самовіддачу і жагу до перемоги, то я буду вважати, щ о є надія в Українського футболу.
В ответ на: Тему ще не читав, підіб'ю короткі підсумки по Лізі Європи: Динамо - no comments Металіст - просто крассави, що тут більше добавити. Карпати - аплодую стоячи ! Стільки емоцій від двох останніх їх ігор, я не отримував за останні роки виступу шахти і динамо разом взятих. Навіть якщо ще 5 матчів ЛЕВИ програють, але покажуть таку самовіддачу і жагу до перемоги, то я буду вважати, щ о є надія в Українського футболу.
Цілковита згода...
П.С. В БАТЕ здається жодного негра автоамерикобразильця не було.
Навіть радий шо втерли носа. ( хоча і вболіваю за ДК)
В ответ на: Карпати - аплодую стоячи ! Стільки емоцій від двох останніх їх ігор, я не отримував за останні роки виступу шахти і динамо разом взятих. Навіть якщо ще 5 матчів ЛЕВИ програють, але покажуть таку самовіддачу і жагу до перемоги, то я буду вважати, щ о є надія в Українського футболу.
Плюс очень много. Молодцы ребята. Поздравляю львовян с такой командой!