В ответ на: Лично я - обладая бы соответствующими полномочиями (ну, скажем, президентскими в президентской республике) - очень многое бы поменяла.
А я бы, обладая полномочиями, в первый же день ввел бы презумпцию виновности для всех и некоторых других госслужб.. Всем бы априори лет по 5 с конфискацией, если они в суде не докажут свою невиновность в 10-дневный срок. По-моему, крайне справедливо?
В ответ на: Я, конечно, понимаю, что вы местный знаменитый тролль и все такое
Тобто адекватна відповідь на всі ваші вислови це тролізм? Цікаво. Тобто щоб не бути "тролем" треба погоджуватись з тим що ви пишете?
В ответ на: :006:, но попробую ответить вам еще раз, последний: я НЕ ЗАЩИЩАЮ взяточничества ГАИ,
А як же це: "о и нарушение закона ТС при желании можно оправдать (желанием прокормить семью, например). "
Тобто ви вже подумки допускаєте те що можна виправдати кримінальний злочин (хабар) бажанням прогодувати сімю
Хм...тоді можна виправдати злодія який може обікрасти вашу квартиру і т.п. Ви за цей підхід?
В ответ на: я всего лишь написала, что не понимаю априори брезгливого отношения ко всем гаишникам,
А в нас ДАІ це священна корова? Добре. Переформулюємо питання. А чи схвалюєте ви апріорі негативне відношення до народних депутатів? Так чи ні?
Чи наприклад в нас можна кричати "депутати-казли" а "даішники-казли" не можна? Вони ж бідняжки будуть ображатися?
ДАІ це брудна професія. І це знають всі.
Ніхто не каже що всі хто працює в ДАІ - сволота, але сама професія ДАІ це сволочна професія.
В ответ на: ведь, руководствуясь вашей же логикой, "нарушение возникает только тогда, когда оно осуществлено".
Ніхто не буде чіпати ДАІ якщо воно не буде тероризувати населення України. До 2008 року нормальне було відношення до ДАІ... але потім після підняття штрафів у них всіх башню зірвало. Від грошей захворів мозок.
Уявіть собі. У вересні 2008 даішник бере з водія 10 гривень, а у грудні 2008 - вже 100. Тобто за декілька місяців дохід ДАІ виріс в 10 разів.
Цікаво, в якій сфері у ті часи у простої людини зарплата виросла в 10 разів? І думаєте що після цього даі хтось буде любити? Захотіли багато грошей - отримали багато проблем. Хай свої апетити трошки знизять та шукають компроміс.