Підросла дитинка, в школі почала вивчати дрібні капостігеометрію. Гімназія у нас бідненька, навчання майже безкоштовне (трохи більше 100 мінімумів на місяць), тому в класі як виявилося нема жодного геометричного інструменту для дошки. Так що питання, де взагалі можна придбати таки необхідні дерев'яні інструменти?
тобто великі? Для креслення на дошці?
Саме так, великі дерев'яні цяцьки.
Пласмасові для дошки продаються здається в папірусі або на петрівці(якщо з ви з Києва) лінійки, кутники точно можна знайти а от циркулі, які вони пропонують просто жах....де знайти нормальні не знаю...
Дякую. Ну взагалі коли я навчався в школі у нас всі ці інструменти були з дерева, але думаю що пластмаса теж підійде. Якщо "Папірус" мався на увазі на Позняках, то там дружина вчора була, нічим не допомогли. На Петрівці на книжковому ринку? Паралельний клас наче знайшов щось в "Ашані", але я не уявляю в якому відділі.
Дякую. Ну взагалі коли я навчався в школі у нас всі ці інструменти були з дерева, але думаю що пластмаса теж підійде. Якщо "Папірус" мався на увазі на Позняках, то там дружина вчора була, нічим не допомогли. На Петрівці на книжковому ринку? Паралельний клас наче знайшов щось в "Ашані", але я не уявляю в якому відділі.
В алладине, внизу, есть канцтовары, там точно был транспортир и угольник. Большие, именно для доски. В течении последней недели
О! Дякую, дійсно АвтоУА - знайдеться все. "Алладін" - найпростіший для нас варіант.