У коллеги какие-то суръезные неприятности с двигом в его Славуте 1,2. СТО-шник сказал, осмотрев машину, что надо разбирать двиг, смотреть. Вопрос-есть ли соконфетник толковый, специализирующийся в Славутах и мелитопольских двигах-необходим суръезный ремонт движка. Ну и не очень дорогой, бо коллега деньгой небогат особо. Заранее спасибо за ответ.
Є на Саратівській "гаражных дел мастер", Володя. Про нього найкращі відгуки. На сайті тавроводів можна подивитись : ТавроСТО
Спасибо большое!!! Отошлю к нему.
Будь-ласка.
Мені здається, в наших мафинок один колір. В мене 60U, а в тебе 60F.
Може я щось наплутав? Що таке У і Ф, не в курсі?
Пока Володя работал сам - всё делал на совесть, а теперь с ним Сергей работает, так иногда брак гонят. Был случай переборки коробки после их ремонта, мне этот Сергей настоятельно советовал сменить натяжной ролик - так новый уже начал шелестеть, надо снова менять, по крайней мере подшипники. Иначе грозит клин ролика и, как следствие, конец ремня ГРМ.
Певно, Володя Сергія взяв, бо тавроводи рекламу йому неслабу зробили,і тепер сам не встигає. Розвивається, так би мовити.
Ну так скільки діла - Сергія - в сад, Володю - до роботи. Всі діла .
Ему теперь впадлу работать самому, если подчиненный успевает. Хотя некоторые работы (типа регулировки клапанов) предпочитает делать сам.
Перезвони 067-747-1481, у Александра спроси координаты тавромастера. На порядок лучше делают.
Ніщо не вічне в цьому світі.
Зараз підкажу упсу.
Спасибо!
Ну дык...у меня цвет напоминает бежевый металлик что-ли. Или цвет шампанского... А у тебя?
Так і є. 60F - бризки шампанського, бежевий металік. Я вже розібрався. Знайшов лейбу заводську, що на склі була наклеєна. Там написано 60F. Так що в тебе правильно ! В себе в профілі поправив.
Коллега, тебе этот цвет как в техпаспорт записали а ГАИ? Мне записали "серый". Этот вопрос меня мучает.
В мене в техпаспорті написано "бежевий". Документ готував автосалон, я в деталі не вдавався.
Прикол в тому, що в похмурі дні колір справді виглядає як "сірий" чи "срібний" - хамелеон, чи що? Може, в МРЕО секретарка писала тобі бамагу - виглянула у вікно на машинку подивитись - (сонце зайшло за хмару) - сіра машинка! - так і напишем .
Хитра в нас фарба .
Думаю, не варто хвилюватись. Он в Сенсів з назвою моделі взагалі біда - я вже бачив 7 різних варіантів написання в техпаспортів одної і тої ж машинки .