вчера, 23/10/2010г. в районе 22-00 (+-) напротив ЦВК було какое то ДТП. все зеваки перестраивались заранее правее и проезжали со ск. 5км в час рассматривая мельчайшие подробности. ну в общем как всегда двигались по направлению Бастионной
мои нервы не выдержали, посмотрел в право - пусто, руль в право. газу... и тут резкий тормоз с права я аж сигнал нажал от испуга.
слава Богу у водителя с права тормоза были в порядке и реакция.
в общем за 3+ года безаварийного вождения - датчик снова сбросил на нуль
перед водителем 10 раз по очереди аварийкой поморгал, стать не стал - не сам ехал, хотя надо было.
я так подразумеваю он выехал с поворота или со стоянки довольно шустро, раз я его не видел .
в общем: зеваки - зло не теряйте бдительности и внимания за рулем
Бывает! Может в мертвой зоне был? Во всяком случае - ты извинился аварийкой, если он не моргал и не сигналил, то все норм. Просто будь внимательным. Я вон в ветке "давно так не тормозил" побывал вчера в роли тормозящего, но мне захотелось поговорить, и я таки уговорил водителя автобуса сьехать к обочине...хоть он не особо хотел этого.
Мала місце схожа ситуація... На броварському проспекті рухався в сторону центру. І так як треба було до "Комоду" на Луначарського з"їжджати, вирішив зарання перебудуватись в районі світлофору на перехресті з Визволителів.
Так само подивився в дзеркало (а дзеркала досить інформативні - мертвих зон взагалі нема, сусідній ряд повністю видно): справа пусто, лише через ряд і трохи далі машина. Вмикаю поворотник,перебудовуюсь... І тут повз мене по цьому ряду проноситься якийсь мерс. Я поняття не маю, де він взявся... І якби фарба на моєму авто була б хоч на міліметр товстішою, бокового чирку було б не уникнути (я звісно трохи утрую)
Я вже коли прийшов в себе, зрозумів, що сталось - Мерс рухався з ТАКОЮ швидкістю, котру я ніколи на вулицях міста не зустрічав. Тобто на вскидку, якщо я рухався десь 75, то він йшов не менше 160 А може й більше Тобто в момент мого маневру, він знаходився через ряд від мене, а так як там рухався автомобіль, він вирішив не скидаючи швидкість, обійти його зліва
Тому такі ситуації прорахувати взагалі практично нереально