А хтось займався темою? Багато дозволів потрібно зібрати, щоб поставити у школі? Може хтось поділиться досвідом... Планується на рівні райцентру, не Київ.
Ага, и продавать эту "каку" только учителям? ИМХО - вредительство, а не бизнес. Сори за офф.
Ага, и продавать эту "каку" только учителям? ИМХО - вредительство, а не бизнес. Сори за офф.
+ 1 будучи родительницей, приложила бы максимум усилий против того, чтобы такое появилось в школе
Асортимент, то справа інша, я думаю, що еспресо дітям не потрібне. А якесь гаряче молоко, какао... Хто проти там чогось, то протестуйте.
ти,мабуть,також проти спиртних напоїв та наркотиків у школі?але яка їм альтернатива?чому вони там з'являються? і взагалі чи потрібна там альтернатива?А паління у школі? ...
А паління у школі? ...
Та нормально у школах із палінням: до десятого класу всі вже кидають.
по сабжу хтось шось будь-ласка.
Асортимент, то справа інша, я думаю, що еспресо дітям не потрібне. А якесь гаряче молоко, какао... Хто проти там чогось, то протестуйте.
Не дай Бог якусь дытыну [*****] прохватит, вам же столько собак навешают.
Ви колись про таке чули?
Ви колись про таке чули?
Чулы, чулы и не такэ. У мну жена учительница, всякого наслушался.
Не первый год в теме.Шансов на установку не более 10%
Обязательным условием будет санэпид, а он как говорится на такое разрешения не даст. Сейчас со школ вообще арендаторов гонят, которые не занимаются учебной деятельностью. А какая учебная деятельность в автомате?