|
|
|
|
|
Может у кого завалялось такое чудо, нужна игла для звукоснимателя. Подходит любая из этих UNITRA MF-100, MF-102, MF-104.
|
|
|
|
|
|
|
Подивлюся, була в мене Унітра...
|
|
|
|
Благодарю!
|
|
|
|
MF 101 є в наявності, якщо підійде.
|
|
|
|
Можешь прислать фотку чтобы понять подойдёт ли она?
|
|
|
|
Мне как раз нужна 101я, если камраду не подойдет или у Вас есть еще, то готов поменятся на ден.знаки или .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Так, выглядит что подойдёт, сколько за неё просишь?
|
|
|
|
Мне как раз нужна 101я, если камраду не подойдет или у Вас есть еще, то готов поменятся на ден.знаки или .
В мене лише одна. Програвач не підіймається рука викинути. До речі, якщо що - забирайте разом з голкою, ба вінілу вже немає... Ехх... були часи...
|
|
|
|
якщо врахувати що вона декілька років пролежала на балконі, навіть не знаю. міняю на пиво. програвач не потрібен? віддам.
|
|
|
|
В мене лише одна. Програвач не підіймається рука викинути. До речі, якщо що - забирайте разом з голкою, ба вінілу вже немає... Ехх... були часи...
Если камрад не заберет то я второй на очереди.
|
|
|
|
якщо врахувати що вона декілька років пролежала на балконі, навіть не знаю. міняю на пиво. програвач не потрібен? віддам.
Договорились, иголку забираю, марку пива плиз в личку!
|
|
|
|
Якщо камрад не візьме програвач, а лише голку, я б забрав програвач. Місце для нього є, а вінілу у мене купа. Дістану з часом і голку. Пишу у приват.
|
|
|
|
|
|
|
|
|