Почав писати статтю на тему вибора авто. Думаю, що це питання в клубі буде ще не раз підніматись і стаття пригодиться.
Пропоную населенню автоуа підключитись до цього доброго діла.
Стаття розраховується на зовсім необізнаних в авто людей.
Потрібен доброволець, що згодиться написати толково про інжектори.
Ще потрібно фотки (невеличкі!) для ілюстрації типів кузовів - седан, хетч-бек... Це мені в мильницю кидайте хто що має гарного. Тільки /var/spool не переповніть
Ну і покритикуйте, запропонуйте щось своє. І взагалі скажіть, треба воно, чи може cp st.html /dev/null Перша частинка статті тут - http://www.netguy.wubn.net/work/autoua/st.html Далі треба би вже братись за конкретні авто. От уже тут я без вашої допомоги ніц не зроблю.
Что лучше ориентировать по следующим факторам:
- стоимость запчастей и обслуживания
- прожорливость двигателя
- наиболее часто встречающиеся проблемы у машин данной марки (возраста)
Потому как РПД там стоит, инжектор, или топливный насос с турбоподогревом - человеку далекому от машин - глубоко все равно, даже если расписать достоинства инжекторов, и разбить в прах дизеля.
Если у человека есть деньги, он купит новую тачку на гарантии. Если денег нет, тогда один из самых главных факторов: возраст, ломаемость, возможность ремонта кустарно, и стоимость запчастей. Остальное - вторично.
Ессно - всего лишь мое мнение.
Я просто часто зустрічав, наприклад, водіів-дачників, які купують седан замість універсала, навіть не задумуючись.
Тому і почав з примітиву.
А далі добре би розбити на групи - авто маленькі, середнього класу, представницькі, etc
І вже там це все класифікувати (ціна, обслуговування).
Давайте кожен (хто хоче, звісно) напише пару слів про своє авто - чому вибирав саме його, ТТХ, вигляд, ремонтопридатність...
Тоді гарно все зліпиться до купи і буде хоч якийсь толк від нашого флейму