Ох ніхухусобі!!! а що на ньому робили, що такий бруд? я з сином стелив - віником підмітати не треба було.
Классен з НЛ лежить в коридорах, темний - стиків майже не видно. (на фото) Еггер в спальні - взагалі як моноліт, набагато краще Классена.
А брав колись Еггер іншу модель, так в ній стики взагалі рівно не стикувались, тому відвіз до продавця, а вже він сказав, що це брак фабричний,вся партія така. Поміняв на інший. нестиковки були виявлені на перших же рядах і тому не укладали все.
Співчуваю, але: або змирись і так залиш, або купи інший - цей у тебе, як рекламацію, вже ІМХО не заберуть.
ПС. повідривав би руки тому, хто такий бруд розвів. Не уявляю, як так можна, адже ламінат укладається в передостанню чергу (останній - плінтус) і все вже має бути чисто.
по фото - ламинат скорее похож на местный распил, когда везут большие листы, а потом тут пилят на доски - очень уж зубчатый шов. пыли тоже чересчур много - лучше всего прогрунтовать стяжку перед укладкой.
В ответ на: по фото - ламинат скорее похож на местный распил, когда везут большие листы, а потом тут пилят на доски - очень уж зубчатый шов. пыли тоже чересчур много - лучше всего прогрунтовать стяжку перед укладкой.
при покупке все было ок обычный ламинат с обработанными стыками видно все же в укладке напортачили
помыли ламинат. стало конечно получше, но до конца проблема не решена. прижала бригадира, сказал, что при укладке в стыки попала грязь и со временем она вымоется
Грязь вымоется - будут. У меня между панелями и лезвие не вставляется, соответственно и грязи некуда забиваться. Даже если ламинат грязный - протёр и швов по прежнему не видно. А ламинат какой - клик-система или нет?
В ответ на: помыли ламинат. стало конечно получше, но до конца проблема не решена. прижала бригадира, сказал, что при укладке в стыки попала грязь и со временем она вымоется
хай вимивають. не платити поки не покажуть як повинно бути. бо 99% що не вимиється.
взагалі виконроб борзий. сказати таке... чи він у вас прикутий до батареї і працює за їжу?
В ответ на: чи він у вас прикутий до батареї і працює за їжу?
как раз над этим думаю
в стик ламіната вода не просочується, якщо не буде годинами калюжа стояти. а вони тобі "бруд" парять. не можу навіть уявити, як можна було так збирати, щоб отримати стільки бруду в стиках. ІМХО якщо дійсно такий бруд, то знімати-чистити-перекладати. за рахунок горе-майстрів.