если пешики стояли на тротуаре, то ничего зазорного в том, что бы на льду не вытормаживаться в левом ряду - нет. Даже по ПДД водитель не обязан останавливаться, если пешеход на тротуаре стоит. В общем, у полковника своя правда, у ТС своя. Так как всё закончилось всего лишь устным замечанием, не вижу повода для флейма
Если так, то имеет место наезд с попыткой развода со стороны полковника... Что же тут хорошего и нормального?
Если так, то имеет место наезд с попыткой развода со стороны полковника... Что же тут хорошего и нормального?
Та не - фсё пучком! Не веришь? Спроси нашего Президента!
Таки не зря говорят, что протирать только номера - не к добру Надо либо не трогать уже, либо мыть всю машину
А почему? Действительно интересно - я вот иногда номера протираю, чтобы видели , а о том, что мыть их можно только в комплекте с машиной, - первый раз слышу.
-->
Та не - фсё пучком! Не веришь? Спроси нашего Президента!
А он что, так милицию любит?
Не асилил плача Ярославны, но коньяг за качественный вброс
ещё один нарушитель плакаться пришёл.....
Такое вот чудо обогнало меня, када я пропускал пешика, и чуть не размазало того (пешика) по асфальту. Вот было желание тоже догнать и вломить обьяснить человеку, что он неправ
Вази с собой самакаты
пешеходы стояли на тротуаре. еще один флудер пришел
пешеходы стояли на тротуаре. еще один флудер пришел
Еще один кормитель троллей пришел
Таки не зря говорят, что протирать только номера - не к добру Надо либо не трогать уже, либо мыть всю машину
Ну почему же? Я знаки протираю, даже если машина не мыта. видят номера и не трогают
Ну почему же? Я знаки протираю, даже если машина не мыта. видят номера и не трогают
Даже стьокла не протираешь - так сугробом и ездишь?
Даже стьокла не протираешь - так сугробом и ездишь?
Тсс, то зимняя маскировка, аусвайс не нужно предъявлять.
Я того суперба бачив минулого тижня у Львові, стояв на світлофорі біля податкової (на Стрийській), переді мною бусік Транспортер взяв і тупо поїхав на червоне (хоча до того стояв вже), а суперб за мною був, так він рулив рулив і догнав того бусіка на Луганській, і теж довго йому через вікно щось кричав, але бусік забив і звернув на Козельницьку. Той полковник не мав вибору, і поїхав далі, хоча видно було по тому, що притормозив сильно, що хотів з тамтим пішки поговорити. Цікаво хто ж то такий. Треба би номер запам'ятати на всяк випадок, їх тут мало, хоч буду оминати )))
Хоча я й за дотримання всіх правил, стараюся принаймні... А пішоходів там реально важко пропустити (на Княгині Ольги на спуску), особливо якщо слизько, а сьогодні то взагалі не даю ради зупинитися ні перед чим ))) Хоча вже тягнуся 10-20 км на годину, слизько ужас просто.
П.С. Привіт львівським )))
...переді мною бусік Транспортер взяв і тупо поїхав на червоне (хоча до того стояв вже), а суперб за мною був, так він рулив рулив і догнав того бусіка на Луганській, і теж довго йому через вікно щось кричав...
Цікаво хто ж то такий. Треба би номер запам'ятати на всяк випадок, їх тут мало, хоч буду оминати )))
Нуачо сам не вышел не поговорил с водятлом бусика? СуперБ он будет "оминати"! Неадекватов таких на бусах оминай!