пацани сорі за може офф топ, Ну шоб не качати по 10 раз всілякі карти, скажіть, яку краще карту скачати по Києву шоб були номера будинків на них? Вибачет якшо я десь може повторююсь
Кращої не існує через суб'єкивне сприйняття кожного користувача. Спробуй, наприклад Visicom чи Garmin. Це не вичерпний перелік.
в мене якась МІо Міо карта чи шось в цьому роді, повний кабздєцц!!!
Mio - певно варіант iGO. Там з номерами будинків дійсно є питання (в 2006-й версії так точно).
ну я десь жопаес купував в 2008 році, хотя карту пихнули за 2006 , хзніпайму
navitel - оптимум. где-то на форуме есть обсуждение и ссылки
ну я десь жопаес купував в 2008 році, хотя карту пихнули за 2006 , хзніпайму
ига в этом плане наиболее гибкая - мона без особых усилий обновлять карты.
скачав в сусідньому топіку карту візіком, записав на картку памяті, висунув стару картку з картою Міо Мап якась там версія, вставиви в жпс включив, нажимаю навігація, фіг там. не заходить, чи то привязка якась там іде? хзніпайму шодєлать
скачав в сусідньому топіку карту візіком, записав на картку памяті, висунув стару картку з картою Міо Мап якась там версія, вставиви в жпс включив, нажимаю навігація, фіг там. не заходить, чи то привязка якась там іде? хзніпайму шодєлать
Маладца ! Про карты уже все понял ! Если ты не только писатель, то на любой вопрос - любой ответ. Намек - пацан, тут телепатов нет. Что у тебя за жопаэс - хез.
tetris, имхо, у тебя залочен навигатор нужно ставить альтернативную оболочку читай 4pna.com