теоретично - колби мають бути встановлені вертикально. Але із огляду на ту мізерну кількість води (точніше напір, чи фіг його зна як воно коректніше українською) - як на мене пофіг на положення, єдинеб якщо барахолити - приділяти увагу міцності зїєднань шлангів, що б шланг не був на злам, чи замалий радіус згину і т.і.
Подскажите плз, заметил сегодня значительное подтекание из под крышки помпы. Помпе уже лет 10, если не больше. Но и предфильтры я больше года не менял. Как раз повод поставить новый имеющийся комплект, но если все же первое, то ремонту поддается? Вроде советуют менять диафрагму, кому-то помогало в такой ситуации?
В аналогічній ситуації поміняв всю систему. Вирішив, що 11 років досить і для безпеки замінив все крім бака.
В аналогічній ситуації поміняв всю систему. Вирішив, що 11 років досить і для безпеки замінив все крім бака.
+ 100500. У мене через 8 років експлуатації польського осмос фільтру протягом півроку луснули по черзі дві "голови" (ті частини фільтру куди вкручуються колби з картріджами) і якби мене не було у цей час вдома то була б біда. Майстер з встановлення фільтрів і окремо від нього продавець фільтрів сказали що 7 років експлуатації це підстава замінити увесь фільт цілком. Тим більше оті запчастини по одній плюс робота не сильно то і дешевше виходять.
+ 100500. У мене через 8 років експлуатації польського осмос фільтру протягом півроку луснули по черзі дві "голови" (ті частини фільтру куди вкручуються колби з картріджами) і якби мене не було у цей час вдома то була б біда. Майстер з встановлення фільтрів і окремо від нього продавець фільтрів сказали що 7 років експлуатації це підстава замінити увесь фільт цілком. Тим більше оті запчастини по одній плюс робота не сильно то і дешевше виходять.
регулятор тиску є перед фільтром?
регулятор тиску є перед фільтром?
Є редуктор на вході води холодної в квартиру. 4 атм.