А не дешевше буде зробити хімічний аналіз води з під крану? Хоча їх вже стільки раз робили, та про це писали. Ще в мене в жінки на роботі, в якої чоловік працює в водокалі. То росказувала як там контролюють якість води. І не розуміють цих понтів з осмосом і т.п., бо достатньо звичайного вугільного кувшина.
А не дешевше буде зробити хімічний аналіз води з під крану? Хоча їх вже стільки раз робили, та про це писали. Ще в мене в жінки на роботі, в якої чоловік працює в водокалі. То росказувала як там контролюють якість води. І не розуміють цих понтів з осмосом і т.п., бо достатньо звичайного вугільного кувшина.
Просте завдання: набрати з вугільного кувшина води для приготування кастрюлі борщу чи компоту для родини з 3-4 осіб, яку вони будуть споживати протягом кількох днів - тобто потрібно літрів 5 води. Швидко. Тут вже написали що домашній осмос це не про економію, а про зручність. хоча на тлі вартості усієї іншої кухонної техніки і первинна вартість осмосу і його експлуатація є не такими вже непідйомними. У багатьох моїх знайомих родинах духовка перетворилася виключно на предмет інтерєру, хоча коштувала як мінімум як 2 осмоси з установкою. І ніхто не скаржиться на витрати.
Особисто на мою думку. То вода з під крану, смачніша ніж з бутлів. Варити борщ в воді з під крану, це звичайно ж неприйнято. Але я різниці не бачу. І ще мабуть ці осмоси, це така національна фішка. Ну і звичайний маркетиг з бізнесом
Особисто на мою думку. То вода з під крану, смачніша ніж з бутлів. Варити борщ в воді з під крану, це звичайно ж неприйнято. Але я різниці не бачу. І ще мабуть ці осмоси, це така національна фішка. Ну і звичайний маркетиг з бізнесом
1. Мені смачніша з осмосу. 2. Ти бачив як фільтр у камрада з попередньої сторінки забився? 3. без осмосу, який Накіп в чайнику ? Те саме і в борщі, але ми цього не бачимо. 4. 10 л води на добу потребує сім'я. тягати 2 бутлі кожен день.
В різних місцях смак води з-під крану відрізняється ну дуже сильно
3. без осмосу, який Накіп в чайнику ? Те саме і в борщі, але ми цього не бачимо.
Доречi в зi зволожувачем те саме, та й вiкна, дзеркала легко та якiсно вимити теж фiльтрованою краще, тому осмос мастxев, iмxо.
3. без осмосу, який Накіп в чайнику ? Те саме і в борщі, але ми цього не бачимо.
Доречi в зi зволожувачем те саме, та й вiкна, дзеркала легко та якiсно вимити теж фiльтрованою краще, тому осмос мастxев, iмxо.
+ 100500. А ще фільтрована вода йде у кавомашину, паропраску, парошвабру, ...