Білоруські "покупанти" пруть від нас практично все (побутову електротехніку,одяг,цукерки). Білоруських продуктів скільки не купував, жодного разу не сподобалися, ні морозиво (останнього разу взагалі російське виявилося), ні цукерки, ні якійсь іншій швидкий харч на заправках. Батьки купили в листопаді в сільському магазині пачку масла (витрачали "зайців" з древніх запасів), по цінам як в нашому "Сільпо".
купив пачку масла за 14грн. якість - не зрівняти ні з чим - реально масло. зайшов на сайт виробника, там воно біля 6 грн коштує. дивлюся і ковбаса, цукор там справжні і дешевші...
В ответ на: купив пачку масла за 14грн. якість - не зрівняти ні з чим - реально масло. зайшов на сайт виробника, там воно біля 6 грн коштує. дивлюся і ковбаса, цукор там справжні і дешевші...
это да,не сравнить,теща нам на рынке регулярно покупает масло(я правда не едок,но жена в восторге),сгущенку(а вот это реально вещь,бомба) и сгущенку-вареную,с удовольствием бы колбаску покупал,картошку белорусскую(реально ну очень вкусная,родственники жены летом привозили).достал только что пачку масла,тоже зашел на сайт-ну да,где то гривен 7 стоит,но-хз,какими нормами отгружают,это раз,второе-как и кому ты продукты реализовывать собрался,ибо на рынке(официальном) без доков у тебя не возьмут ничего,как ты будешь решать вопрос с доставкой ибо купить там ящик масла и продать его в Киеве это смех,а не заработок,а вот сто ящиков это уже вопрос границы/таможни и холодильной камеры для хранения и т.д.
Ну реально було би цікаво, завезти туди шось і "здати оптом", і назад захватити шось таке, щоб тут "здати". Якби на карман із поїздки викочувалося грн піцот, то я катався би... мені до бреста не далеко)
років 10 тому я туди загоняв крупи і макарони, звідти тягнув з Бобруйську ізоляцію для газових труб і з Новогрудку крани для газових балонів. А шо зараз -
катался в декабре по Белоруссии, понял так, что им очень нравится наша кондитерка,слыхал так же, что для них и и для нас конфеты делают разные в плане качества. Завод мягких игрушек есть в Жлобине, говорят очень дешевый товар
Може хтось в темі, у Волинській області є ПП Самари. Там тільки прикордонники, митників нема (інфо із офіційних джерел). Чи зможу я провезти через той пункт пару ящиків масла, чи мене направлять на пункт із митним контролем???