Зараз десь 2/3 пального в баці - дизель Pulls. Старт двигуна та поїздки містом - все ok, жодних проблем.
Як математику має бути зрозумілим, що літри - це цифровий вимір, а поплавок - аналоговий. Довіряти йому з точністю до літрів не варто.
P.S. Допускаю теоретичну наявність нечистого на руку заправника, який щось зливає в порожню каністру. Мені таке в голову не прийшло, тому що, як правило, я від машини не відходжу і заправляю сам через OKKOPay,
P.P.S позавчора на Дніпровській набережній довелося стрибати на касу, бо OKKOPay вважав, що я не вставив пістолет в бак.
якось я заправлявся. на певну суму. поки дійшов до машини, вже заправка закінчилася. я і поїхав. а потім вияснилося, що пістолет відстрилив раніше і я половину не заправив. тепер маю звичку дивитися на колонку. в лінкольні досить часто відстрілювало раніше повного.
один раз ледь не поїхав незаправившись. поки прийшов від каси - колонка навіть не почала працювати. я вже хотів діставати пістолет, але заправний зупинив. там ще і сума співпала))
якось я заправлявся. на певну суму. поки дійшов до машини, вже заправка закінчилася. я і поїхав. а потім вияснилося, що пістолет відстрилив раніше і я половину не заправив. тепер маю звичку дивитися на колонку. в лінкольні досить часто відстрілювало раніше повного.
У моєї машини теж якась конструкція горловини що відстрілює майже спочатку наливу, треба спершу потихеньку на гачок натиснути, а потім вже можна сильніше. Але ж якщо карткою платиш і відстріл то на карту відразу повертається залишок, я ще не встигаю ременя накинути, а вже блямкає. Це хіба за готівку так спокуса не повернути кошти у касира.