Окружной административный суд в своём решении (в пользу налоговой, ессесно) неправильно указал мои данный: код и форму налогообложения. Я собираюсь подавать апелляцию, в апелляционный административный суд с целью потянуть ещё полгодика, стоит ли мне подавать апелляцию с указанием этой ошибки или же это несущественно и писать апелляцию по сути проверки?
Смотря с какой целью бодаться , если одтянуть время начисление штрафов , то возможно
Стаття 169. КАСУ 1. Суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. 2. Питання про внесення виправлень суд вирішує в судовому засіданні. Особи, які беруть участь у справі, повідомляються про дату, час і місце засідання. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень. 3. Ухвалу суду про внесення виправлень у судове рішення чи відмову у внесенні виправлень може бути оскаржено.
Виправлення описок - це коли особа згодна з рішенням в принципі, але їй "заважають" описки. Тут інша ситуація. Людина хоче апеляційного оскарження задля того, щоб рішення 1 інстанції не вступило в силу якомога довше. А описку можна виправляти вже й в рішенні, яке набрало зак. сили.
в принципе верно, если подавать ради того чтоб подавать, то можно с умным видом писать что угодно)) но чаще всего пишу типа суд неправильно встановив, дійшов невірних висновків і тд
Окружной административный суд в своём решении (в пользу налоговой, ессесно) неправильно указал мои данный: код и форму налогообложения. Я собираюсь подавать апелляцию, в апелляционный административный суд с целью потянуть ещё полгодика, стоит ли мне подавать апелляцию с указанием этой ошибки или же это несущественно и писать апелляцию по сути проверки?
1 інст. сам тягнув? Не забудь дописати в апел.скарзі що ти заявляєш клопотання про розгляд справи за твоєю участю. Бо залишать рішення без змін в порядку письмового провадження.
кстати, если раньше апел. админ годами дела не слушал, то сейчас рекорд - через месяц назначили
1 інст. сам тягнув? Не забудь дописати в апел.скарзі що ти заявляєш клопотання про розгляд справи за твоєю участю. Бо залишать рішення без змін в порядку письмового провадження.
Да, всё сам. У меня там проигрышная позиция, но не хочется 4 тыщи кровосисе платить, вот и тяну по максимуму - оскаржував, теперь суд (правда они подали).
кстати, если раньше апел. админ годами дела не слушал, то сейчас рекорд - через месяц назначили
раз на раз не приходится Апелляционный административный Львовской области до сих пор не назначил к рассмотрению апеляшку, поданную в октябре 2009 года. Жалобы до фени. Щас решаю другим путём, через ускорение.
я Киевский имела в виду, ну просто реактивная скорость началась)
я Киевский имела в виду, ну просто реактивная скорость началась)
неудивительно, учитывая скорость рассмотрения этих апеллячций - минут 5-10 от силы.
неудивительно, учитывая скорость рассмотрения этих апеллячций - минут 5-10 от силы.
5 мин - это если представителей десять человек и пока все по фамилии назовутся