Відсьогодні на Інтернет-сайті Державтоінспекції України можна знайти оперативну інформацію щодо наявності у МРЕВ ДАІ номерних знаків для автомобілів, бланків водійських посвідчень та талонів техогляду.
Як повідомили в ДГЗ МВС України, ці дані будуть оновлюватися щоденно.
«З метою припинення зловживань, МВС запроваджує прозору схему роботи підрозділів МРЕВ», - зазначають в ДГЗ.
Якщо на сайті розміщена інформація про наявність такої продукції, а у підрозділі стверджують, що вона відсутня, ДАІ просить звертатися із відповідною скаргою до керівництва МРЕВ міста, області та Департаменту Державтоінспекції МВС України ( Наявність спеціальної продукції в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції ). В разі неналежного реагування на звернення та скарги громадян до недобросовісних працівників міліції будуть застосовуватись жорсткі заходи реагування.
p.s. Особенно порадовал Киев - нет ни прав, и свидетельств. Но номеров валом.
Сначала создадут проблему а потом героически ее решают Причем сейчас этот подход прошелся везде, я не удивлюсь если бензин сначала подымут до 11 грн а потом опустят до 10.20 и скажут, что это мы вас спасли
угу, я так и представляю, как в мрео все испугаются, когда человек на фразу: - у нас закончились бланки; ответит: - я в инете смотрел, у вас они есть и тут коррупция отступила
Вот жеж рагулизм. Как вообще может возникать перманентная нехватка то бланков, то номеров, то прав. Маразм. И еще выносить это на сайт. *злобно скрипя зубами* Пусть эта страна взорвется нахрен!