autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Дата суда в протоколе? (2/2)

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 21.10.2007

Re: Дата суда в протоколе? [Re: justvis]
      24 марта 2011 в 16:46 Гілками

В ответ на:

Вірно. Повістку можуть не надіслати. Тому в усіх протоколах обовязково повинно бути вказано де і коли буде розгляд. А розгляд може бути ЗА місцем події, ЗА місцем обліку і ЗА місцем проживання водія. Всі протоколи інспектори здають начальникам і вони негайно надсилаються для розгляду
В ответ на:

Стаття 257. Надіслання протоколу

Протокол надсилається органові (посадовій особі),
уповноваженому розглядати справу про адміністративне
правопорушення.

Якщо суддя чи другий інспектор чомусь не може розглядати протокол у час, вказаний першим інспектором в протоколі - він повинен обовязково повідомити водія про дату і час розгляду. Але з протоколу у водія повинна бути точна інформація про те, де буде відбуватися розгляд справи (протоколу)

В моем протоколе ничего указанно не было. Просто протокол пришел письмом в админпрактику Печерского ГАИ, где зарегана машина. Превышение более 50 км/ч под Черниговым. Далее мне прислали по месту регистрации указанному в тех паспорте (или протоколе) не спрашивал, где адрес взяли, письмо с просьбой такого то числа во стока то явиться в 6 кабинет по моему для дачи пояснений по протоколу, и откопированный протокол. Когда пришле я с возмущениями чел (поуши заваленный бумагами) сказал, что они отправлаяют протокол дальше в суд, а из суда будет повестка. Суд рассмотрит дело о нарушении и назначит наказание. НО... Решил на месте. протокол потеряли. Я не вдаваюсь в правовой ликбез-рассказал, как было лично у меня.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
старый писатель *
Киев
С нами с 06.07.2007

Re: Дата суда в протоколе? [Re: Мурманчанин]
      28 марта 2011 в 16:28 Гілками

В общем так. Не зря я переполошился. За день до даты суда, указанной в протоколе, поехал в суд в Борисполь. Там доков нет. Поехал в ГАИ. Там сразу не нашли (дата протокола в БД неверная ), потом нашли, сказали отправят в суд после выходных.

Сегодня снова звонил в суд, назвали дату и время. Конечно же, дата уже не та, что в протоколе. Да и адрес суда другой. А вообще, если бы доки вовремя передали, то суд бы должен был бы быть в указанную в протоколе дату.
Все же Бориспольский суд подкупает своей открытостью простым звонящим людям

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 8 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 6316

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія