Видав відділ інформатизації нацбанку сурйозну бамагу, що має в нас бути все під 2003-м серваком. Прислав машину, сервак. Ось так мушу тепер з юніксоїда на віндузятника перекваліфіковуватись, матері його ковінька!
Порадьте хорошу книжку про 2003-сервер. Про актів діректорі і все решта. Буду вдячний.
Е кілька док, якщо хочеш, перешлю, або заллю на твій ФТП.
Мало того, щоб віндовий сервак піднімати, так ще щоб собі очі псувати, ті доки читаючи з екрану? Ну ні
Але дякую за пропозицію!
Роздрукуй! PS в мене ViewSonic VG700, очі взагалі не втомлюються, читати можна досить довго.
Есть классная книжка Windows 2003 Server Справочник администратора. Порядка 1200 страниц. Обложка в серо-синих тонах. Очень неплохая книга, правда цена порядка 120 грн (в Харькове на книжном рынке) тоже не хилая.
не работает оно (с достаточной степенью надежности).
не работает оно (с достаточной степенью надежности).
Может беда не в винде, а в ручках? PS 250 машин вин200проф 1.5 года полет нормальный, ни одного сбоя по вине винды. Насчет сервера не скажу, он у меня в тестовом режиме пол- года работает, хочу хотябы часть домена на него перенести.
А ти працюєш у Львівському територіальному управлінні, може ще й у відділі телекомунікацій? А якщо знаеш Вітю Янушака, то тоді ми взагалі колеги! Про документацію хай керівники дбають, це їх справа.
включать не пробовали?
Та ні, в банківському інституті, але ми підрозділ НБУ.
А Янущака знаю. Ну так, постільки поскільки. Ближче знаю Опейду, Кухту.
Доками - само собою, що начальство най собі голову парить, але ж напрямок задати треба, а то як куплять!
Ну тепер хоч один колега на autoua буде(-)
А что надо? Говорят, если включать - испортится. Пусть лучше так стоит.
Уже 1 год на 3-х серверах. И Exchange 2003 работает ( 3 месяца переводил с 5.5) )) Сбоев нет, аккураьно ставить надо и не рисковать зря
Маю "Greyson Mitchem The Definitive Guide to Windows Server 2003 Terminal Services" кацапською мовою. Звертайся, як знадобиться.