В ответ на: А скажите плз среднюю цену на демонтаж старого и укладку нового ламината в квартире в Киеве? Площадь порядка 40 квадратов.
Также контакт мастеров, если есть толковые.
ну укладка ще ладно, а з демонтажем в чому проблеми? ти коли-небудь з того ж Лєго щось збирав? Ламінат демонтувати не складніше, ніж якусь Лєго-будову розібрати. Чесно!
ІМХУється, що ті майстри, що візьмуться класти, старий можуть забезплатно зняти, в якості мааааленької навіть не знижки, а просто вдячної послуги, що їх вибрали на укладку.
Та себе я сам делал, а это сестре. Ей просто мастера заломили 100 грн за метр, что как по мне просто непомерно дорого. Аргументируют множеством непрямых углов в помещении и дороговизной ламината.
В ответ на: Та себе я сам делал, а это сестре. Ей просто мастера заломили 100 грн за метр, что как по мне просто непомерно дорого. Аргументируют множеством непрямых углов в помещении и дороговизной ламината.
Йопть!! шукати інших - 100 як мінімум потрійний перебор. і при чому тут вартість ламінату?
В ответ на: Та себе я сам делал, а это сестре. Ей просто мастера заломили 100 грн за метр, что как по мне просто непомерно дорого. Аргументируют множеством непрямых углов в помещении и дороговизной ламината.