я выбрал поло, не жалею ) субъективные впечатления от просмотра — ай30 — большое и слегка унылое ай20 — внешне и внутренне уныло сид — понравился но дороже мазда2 — понравилось но из фольги, жрет больше и жестче джаз — понравилось но форм-фактор микровена в итоге отпал фабия — то же что и поло но внешне уныло ибица — сзади потолок капец низкий, но вцелом просто меньше кузов понравился, а иначе теже яйца что и поло с фабой фиеста — женское какое-то и жрет больше
пежо, рио, ситроен — были отправлены в сад по религиозным соображениям
Варто зауважити що прайс-лист який ви навели як приклад є орієнтовним а комплектації це адаптація до потреб нашого ринку. Реальні комплектації є наведені у брошурі і називаються ambient, trend, trend style, eco, sport, titanium. Безпека полягає у тому що фієста нова розробка і пропонує рівень безпеки сучасного автомобіля - 5 зірок. Додатково моя комплектація матиме окрім двох подушок безпеки ще esp, abs та систему запобігання проковзуванню. Колінна та бокові подушки безпеки доступні у комплектації titanium, або також в trend за додаткову оплату.
Ріо з автоматичною коробкою значно дешевший, що слід зарахувати до його переваг. Про це я вже писав раніше: опції для фієсти дорогі. Коробка-автомат і є такою опцією для мене.
Десь читав що автомат на фієсті розробки вольво. Але не можу стверджувати що це вірна інформація.
Написавши це все не вважайте що я виступаю адвокатом фієсти. Це лише моя оцінка ринку невеликих автомобілів. Також із застереженням читайте нашу автомобільну пресу адже це лише проплачена реклама а не об"єктивна оцінка. Проте я можу стверджувати що моє бачення близьке до реального стану речей, у підкріплення наведу два ресурси по обидві сторони атлантики: www.whatcar.com британці оцінюють споживчі характеристики малих автомобілів. www.edmunds.com американські споживачі голосують доларом у категорі економічних авт. в обидвох варіантах першу колонку займає фієста. Інші автомобілі лише доганяють.
Фиесту ну оооочень-очень сильно хвалят абсолютно все зарубежные издания. Основное преимущество о котором говорят "its fun to drive" — типа весело ее водить. Не очень понятно конечно... может владельцы фиесты прольют свет. Я когда тест драйвил показалась жесткой.
li3to 08.12.2011 13:44 пишет: "its fun to drive" — типа весело ее водить
Я б переклав it's fun to drive як дарує задоволення від водіння.
Недарма один із тест драйвів проводився на знаменитій серед мотоциклістів та водіїв спорткарів Tapoco Road у США. Дорога довжиною 11 миль та неймовірною кількістю поворотів (318). Отже ця властивість fun to drive описує автомобіль котрий точно реагує на рухи водія. Або по-іншому кажуть що керується як карт.
фото з цієї дороги регулярно викладають на ресурсі killboy.com А власне тест-драйв фієсти був розміщений десь на youtube.com