В ответ на: Конкурс был. Но раз его кто-то выиграл
Його виграв колцентр Мікі Нютон. Був скандал, про це багато писали. Керівництво НТКУ себе дискредитувало (Арфуш, Бєня), Шустер теж виглядав наче м...к.
В ответ на: Конкурс был. Но раз его кто-то выиграл
Його виграв колцентр Мікі Нютон. Був скандал, про це багато писали. Керівництво НТКУ себе дискредитувало (Арфуш, Бєня), Шустер теж виглядав наче м...к.
А почему колцентр Огневич не выиграл? Сэкономили денег или влияния не хватило "Недофинансированный проект, как правило проект провальный"(с)Валерчег Блендамед
В ответ на: А почему колцентр Огневич не выиграл? Сэкономили денег или влияния не хватило
Певно тому що конкурс - то конкурс, а не змагання спонсорів.
На любом конкурсе, даже декларирования стихов в детсаду, всегда есть подводные течения. Идти на конкурс евровидения, каждый год сопровождающийся скандалами, и надеяться только на голос - мягко говоря безответственно
Я б сказав, що вони обманулися у свої сподіваннях (на чесність). А ось що справді безвідповідально - так це позиція НТКУ із приводу того конкурсу. Тому що вони мають право взагалі без конкурсу відправити свого представника, але чуваки вирішили і з "блатних" грошей зняти, і ефір зробити і на смс-ках піднятися. Тому вважаю, що глядачів й конкурсантів обманули, а конкурсу як такого не було. Стосовно самого Євробачення, вважаю що у Мікі н. там взагалі немає шансів, вона навіть у 10 не попаде.
В ответ на: Я б сказав, що вони обманулися у свої сподіваннях (на чесність). А ось що справді безвідповідально - так це позиція НТКУ із приводу того конкурсу. Тому що вони мають право взагалі без конкурсу відправити свого представника, але чуваки вирішили і з "блатних" грошей зняти, і ефір зробити і на смс-ках піднятися. Тому вважаю, що глядачів й конкурсантів обманули, а конкурсу як такого не було. Стосовно самого Євробачення, вважаю що у Мікі н. там взагалі немає шансів, вона навіть у 10 не попаде.
Ну это да, я хотя и предпочитаю блондинок, но не таких
Просто по твоему мнению, все продается и покупается. А если бы ты хоть попытался вникнуть, то может быть и разобрался, кто тут талант. Но ты даже не пытаешься. А зачем? Бабло побеждает зло. Мне нравится, когда о музыке и искусстве в целом рассуждает дилетант. Эта тема была размещена не для тебя. Извини.