Хочу на зиму взять, тут вот предложили взять 4 металлических диска от фольцика на 4 болта, за 4 штуки 320 грн. Сколько вообще такие стоят?
Я пару лет назад на разборке 4 за 50$ вместе с б/у шинами Мишелин брал. За такую цену можна найти помоему и литые б/у.
Брал у Саши на Мостицкой два диска с резиной на убой для слалома на раз за 50 гривен. Правда мен состояние дисков пофигу было.
На Перова можно найти диски по 25-40 грн.
Якого радіусу? 13"? 14"? Якщо 13 - то дорогувато... якщо 14 - то при ідеальному стані, так щоб не рихтовані ще були, без яєць та вісімок то гуд...
легкосплавні диски за таку ціну - це могила ... вони перетворюються у важкосплавні - їх важко потім сплавити комусь...
Зорику! То диски під гольф, а Адрик говорить про пассатівські... у них ширина більша - 13" - 5.5 , 14" - 6... гольфові - 13" - 5.0... За 13" - красна ціна 50 грн для ідеального стану, для 14" з ковпаками - 80 - більш-менш намано... Гольфові у суперстані мені по 25 грн за штуку давали - 8 штук однакових на вибір - я для брата з них 4 відібрав у суперстані...