В канун грандиозных праздников удалось вырваться из нашего мегаполиса и переместится в один из самых красивых регионов Украины. с 20.04.2011 по 25.04.2011
Места, наверное, всем хорошо знакомые, тут останавливаться думаю не стоит.
Пробег +- 2000 км. Дороги: кроме трассы Киев-Чоп остальное покрытие дорогами язык не повернется назвать. Нет дорог, ямы, дыры, камни. Отели: 1 день отель Изки, 3 дня отель Камянка, 1 день отель Старый Краков.
Особенно порадовало полное отсутствие людей и теплая солнечная погода. Если есть вопросы - спрашивайте.
Привет Медвед!
Маршрутец не из легких - бедному Цивику бампера не побцарапывал?
Привет Медвед!
Маршрутец не из легких - бедному Цивику бампера не побцарапывал?
"тише едешь - дальше будешь"
оо кльово ... через тиждень там буду а в Колочаві в музеї не потрапили ?
Ребята, скока можно тем про Закарпатье? Так и оскомину набить недолго? Разнообразили бы, что ли? Ну, например, запостили темы, типа"оптимальные маршруты по Закарпатью" с подробным описанием всех возможных маршрутов, в т.ч. Где остановиться и что покушать и во сколько времени...а "что посмотреть" есть уже с головой тут...
Ребята, скока можно тем про Закарпатье? Так и оскомину набить недолго? Разнообразили бы, что ли? Ну, например, запостили темы, типа"оптимальные маршруты по Закарпатью" с подробным описанием всех возможных маршрутов, в т.ч. Где остановиться и что покушать и во сколько времени...а "что посмотреть" есть уже с головой
Підтримую...такими фотками вже давно нет завалений, а тут же все-таки автомобільний форум, бажано, шоб пости були більш інформативними - "яма на ямі" - це я не встаючи з-за компа про будь-яку дорогу напишу...а конкретика? на якій ділянці якої траси? де оцінка заправок, придорожних кафе і т.д.? Не претендуючи на гасло Google "Let`s describe whole World!" можна хоча б спробувати)
а конкретика? на якій ділянці якої траси? де оцінка заправок, придорожних кафе і т.д.? Не претендуючи на гасло Google "Let`s describe whole World!" можна хоча б спробувати)
ЖПС кординати кожної ямки А що в нас стільки придорожних кафе щоб їх обговорювати, про всіх їх теж в інеті все переговорено ....
Дороги кожен рік одне і теж саме нічого нового, ну і як виходить у когось їхати акцентувати увагу на кожній ямці щоб потом росповідати, я після поїздки крім там де я був нічого вже не пам*ятаю.
а конкретика? на якій ділянці якої траси? де оцінка заправок, придорожних кафе і т.д.? Не претендуючи на гасло Google "Let`s describe whole World!" можна хоча б спробувати)
ЖПС кординати кожної ямки А що в нас стільки придорожних кафе щоб їх обговорювати, про всіх їх теж в інеті все переговорено ....
Дороги кожен рік одне і теж саме нічого нового, ну і як виходить у когось їхати акцентувати увагу на кожній ямці щоб потом росповідати, я після поїздки крім там де я був нічого вже не пам*ятаю.
Кафе і готелі появляються щороку і навіть Андрій Тичина не здатний за всім слідкувати) стан доріг теж з року в рік інакший, хоча завжди в один бік( але хоча б було відомо, в якому місці найбільше западло...у темі "Криму" кожен рік про це пишуть, бо актуально
классые фотки, молодцы... только машину жалко
Ребята, зачем устраивать этот флуд? Кто хочет - тот смотрит, кто нет - проходит мимо. Конкретные вопросы поступали в личку, значит не все так и прозрачно. В инете много разной информации на любой вкус и цвет. Каждый выбирает свое, я выложил свежее представление того, что там происходит сейчас. Т.к. много людей поедет на майские праздники в те края, возможно, скорректирует свой маршрут тем или иным образом.
Заправки? Киев- Чоп завалена заправками, какие хочешь. Придорожные кафе? Валом, предпочтение отдавал ОККО A La Minute, за скорость подачи. Дороги? тут нечего описывать, выше написал, что планирует маршрут в те края, максимально держитесь Киев-Чоп.
кожен рік про дорогу пишуть одне і теж, до травневих на всіх тих самих відрізках повний гаплик, після травневих там де латали завжди там латають кожен рік. Подорожую кожен рік і кожен рік одне і теж саме, нічого цікавого. І про Крим в тому чеслі пишуть теж саме, відкрий теми того року і побачиш що нічого не змінилось. Про придорозі заправки за кафешки не впевнений что якось значно міняється щось, в містах та курортах звісно має сенс ...
А ось враження від мандрів у кожного різні Наприклад для мене більш актуальні і цікавіші теми там де пишуть і показують що можно побачити чим як туди доїхати
ну і згоден хто хоче дивится хто не хоче не дивиться. Не так багато тем в цій гілці щоб лишатись ще цього ...