Проїхалися сьогодні Ворохта-Надвірна, нормальна дорога. "Значно гірше" стосувалося тільки самої Ворохти, але і тут страшних ям не побачив. Кажуть, що поганий шмат Коломия-Делятин, але думаю все одно краще ніж через Косів.
Да хрен с ним, может, насчёт снега я и ступил, выбачайте... Тоесть, путь от перевала до ХУСТА сейчас непроезжабелен? И не надо теорию заговора тут выводить по мелочам, просто важна объективность ситуации, вот и всё...А насчёт паспортов, то в соседней подобной ветке просто народ предупредил, вдруг эту тему не прочтут...чего тут криминального?
Ну вдень скоріш за все ями будуть здалеку видно і буде їхати легше. Але одне скажу точно - що дорога Синевір - Колочава - Буштино набагато гірша. Об"єктивно можу сказати - проїздна, але не швидко. Якось так А про паспорти... Ну Ви ж самі мене заспокоїли
А насчёт паспортов, то думаю, в такую дальнюю поездку все их с собой берут!
А кримінального дійсно, нічого немає.
Кажуть, що поганий шмат Коломия-Делятин, але думаю все одно краще ніж через Косів.
Якщо мається на увазі Коломия - Ланчин - Делятин, то теж нічого страшного. В самому Ланчині дорога поганенька, але уважність і невелика швидкість роблять чудеса. Та й їхати там 40 км відстані. 5-6 сіл і приїхали. Свіжість інформації - Пасха цього року
Проїхався вчора Делятин-Коломия. Якщо минулого року було кілька невеликих ям у Делятині, то зараз по всіх селах до початку Коломийського району регулярний слалом. Втім в Україні є і гірші дороги.
Втім в Україні є і гірші дороги
Мабуть через це я й не помітив як доїхав з Делятина в Коломию