соотносится с пдд, или это просто так? интересует в свете уродов, прущих, как угодно, в том числе перпендикулярно пешеходным переходам на парковках супермаркетов.
Нагуглила: ДСТУ 2587-94. Розмітка дорожня. Технічні вимоги. Методи контролю. Правила застосування. upd:
Стандарт поширюється на розмітку доріг, що споруджуються та експлуатуються, незалежно від їх відомчої приналежності
автомобільна дорога, вулиця (дорога) — частина території, в тому числі в населеному пункті, призначена для руху транспортних засобів і пішоходів, з усіма розташованими на ній спорудами (мостами, шляхопроводами, естакадами, надземними і підземними пішохідними переходами) та засобами організації дорожнього руху, і обмежена по ширині зовнішнім краєм тротуарів чи краєм смуги відводу. Цей термін включає також спеціально побудовані тимчасові дороги, крім довільно накатаних доріг (колій)
прилегла територія — територія, що прилягає до краю проїзної частини та не призначена для наскрізного проїзду, а лише для в'їзду до дворів, на стоянки, автозаправні станції, будівельні майданчики тощо або виїзду з них
А че там думать, определение говорит, шо это только въезд или выезд, а дальше свои дороги. Хотя название может ввести в заблуждение.
Головні 2 правила на парковках: обережно задом і перешкода справа.
соотносится с пдд, или это просто так? интересует в свете уродов, прущих, как угодно, в том числе перпендикулярно пешеходным переходам на парковках супермаркетов.
Камрад, ти про пішоходів?
Головні 2 правила на парковках: обережно задом і перешкода справа
я о разметке, а не о приоритетах хочу выяснить - разметка на парковках обязывает или рекомендует?
скорее о водителях, камрад
Головні 2 правила на парковках: обережно задом і перешкода справа
я о разметке, а не о приоритетах хочу выяснить - разметка на парковках обязывает или рекомендует?
скорее о водителях, камрад
Як на мене, якщо не погоджена з ДАІ, - то рекомендує, але тоді "макаки" підпадають під амністію.
А кто слышал что на парковках можно только мордой к пешеходным дорожкам парковать? Иначе протокол.
А кто слышал что на парковках можно только мордой к пешеходным дорожкам парковать? Иначе протокол.