В вегас можеш з'іздити. 5 годин максимум і ти там. Тиждень як повернувся звідти. Є на що подивитися. Якщо вже радили то вибачайте, весь тред не читав. Також на гранд канйон можна махнути, але там довше добиратися. Я про подорожі із ЛА говорю, від СФ будуть зовсім інші кілометражі.
В ответ на: В вегас можеш з'іздити. 5 годин максимум і ти там. Тиждень як повернувся звідти. Є на що подивитися. Якщо вже радили то вибачайте, весь тред не читав. Також на гранд канйон можна махнути, але там довше добиратися. Я про подорожі із ЛА говорю, від СФ будуть зовсім інші кілометражі.
А сколько времени и килиметров (или миль) от Лас Вегаса до Гранд каньена?
В ответ на: А сколько времени и килиметров (или миль) от Лас Вегаса до Гранд каньена?
Смотря куда. ГК достаточно протяженный - 446 км. Есть три основных туристических маршрута. на каждом из них ГК выглядит по разному. первый, и самый близкий от ЛВ - WEST RIM, там как раз и находится скайволк. Сколько туда ехать - не подскажу, так как не был. Потом South Rim - здесь я был, к нему херачить по пустыне Аризоны добрых 4.5-5 часов в одну сторону. ну и Monument Valley - так называемые "Горы Марльборо",(пейзаж знакомый нам по рекламе этих сигарет) Это еще дальше чем South Rim. То есть, ближе всего от ЛВ WEST RIM и если времени мало и охота ехать на своей машине то лучше туда. Маршрут увы не подскажу.
В ответ на: А сколько времени и килиметров (или миль) от Лас Вегаса до Гранд каньена?
Тут атчьот. Вкратце, до лучшего места на каньоне (West Rim) - около 400 километров. Дорога ненапряжная - как стал на круиз-контроль, так все 400 километров и не сходишь с него.
Особисто миляж не засікав, але скажу, що з Вегаса в ЛА ми доіхали за 4,5-5 годин з зупинками. В вені крім мене було ще 6 чоловік так що їхав він миль 60-80. Може ти зпутав з іншим містом?
В ответ на: Особисто миляж не засікав, але скажу, що з Вегаса в ЛА ми доіхали за 4,5-5 годин з зупинками. В вені крім мене було ще 6 чоловік так що їхав він миль 60-80. Може ти зпутав з іншим містом?
Спутал, тока не я, а ты. Мы с топикстартером ни разу не в LA. А в San Francisco, что меняет.
В вегас можеш з'іздити. 5 годин максимум і ти там. Тиждень як повернувся звідти. Є на що подивитися. Якщо вже радили то вибачайте, весь тред не читав. Також на гранд канйон можна махнути, але там довше добиратися. Я про подорожі із ЛА говорю, від СФ будуть зовсім інші кілометражі.
Параметры сообщения:
Так я з самого початку писав про ЛА і відстані вказував із ЛА. І що я напутав?