Всех болел - с праздником и ярких побед!!! Трансляцию смотрим? Красивое шоу.
По..
По..
+1 Из-за этих старперов 75-летних у меня 5 кг алматынских раков на завтра перенеслись.
И певица эта американская - толстуха.
Привітаю справжній Шахтар Грачова та Старухіна, а не те, у що він зараз перетворився. не дивився, тому що не цікаво.
а не те, у що він зараз перетворився.
а что с ним не так сейчас?
Им стали завидовать
Им стали завидовать
Cкорее всего..
Им стали завидовать
ну не знаю як хто, а я якщо і заздрю, то не команді, а вболівальникам, і аж ніяк не Шахтаря, а Барси, МЮ, Мілана...
просто цьому Шахтарю не 75, а 15 від сили. Назви тільки однакові А я вболював за Шахтар, якому 75, але якого вже давно немає. Комусь цього не зрозуміти, але то вже їх суто особиста біда
Им стали завидовать
да нет не завидовать..наконец то появилась интрига в ЧУ... а что касается Шахтера, он становится настоящей горняцкой командой судя по цвету кожи
Им стали завидовать
ну не знаю як хто, а я якщо і заздрю, то не команді, а вболівальникам, і аж ніяк не Шахтаря, а Барси, МЮ, Мілана...
просто цьому Шахтарю не 75, а 15 від сили. Назви тільки однакові А я вболював за Шахтар, якому 75, але якого вже давно немає. Комусь цього не зрозуміти, але то вже їх суто особиста біда
Интересно, болельщики ман Сити сейчас сильно переживают, что "Ман Сити уже не тоРт"