так ты купил два X6 только разного цвета что ли?-)))))
ну це довга історія. З початку я обіця дружині, що авто буде білим і з світлим салоном, потім домовився що салон може бути чорним, але авто має бути білим. Коли вона побачила авто, то мене спасло те, що я показав як можна обтягнути авто білою плівкою, і салон замінити.
Але я ж то не збирався цього робити, і коли вона мене розкусила - прийшлось поступитися
ну они ж одинаковые?) хоть бы Ауди или Мерс для разнообразия) или Х5-) но то дело вкуса-)
Заїхав у гості до Rukotvor.
Полірнули + кераміку нанесли. Результат вражає. Рекомендую
кстати интресно, эффект хороший? что по цене?
Масло Ravenol, поддон MANN
Zf выпускает такие киты для своих коробок. Стоит +- как приведенное, а то и дешевле;)
я летом покупал такой набор на е91 за 5200 грн
Заїхав у гості до Rukotvor. кераміку нанесли.
какой класс? сколько суток заняло по времени?
кстати интресно, эффект хороший? что по цене?
еффект візуально класний. Головне тепер - на скільки вистачить. Ціна - шара.
акой класс? сколько суток заняло по времени?
Класс - Ультра Віп лакшері преміум + Заняло 3 доби
Магнітні тримачі, що клеяться на скоч - на панель BMW не підходять. На всі магнітні тримачі потрібно клеїти зелізні штуки на чохол, і якщо ви педант - то прийдеться часто телефон в чохол вставляти/діставати. Телефони з великим розміром екрану 6,4" інколи падають, хоча магніт сильний, і наслідки можуть бути різні для телефону. Заряджає нормально, заряд в мінус не йде.
На E90 аналогичное?
дивись по він коду своєї машини. Якщо у тебе коробка ZF - то така ж сама.
Якщо у тебе коробка GM - то відповідно і набору такого немає.
На E90 аналогичное?
дивись по він коду своєї машини. Якщо у тебе коробка ZF - то така ж сама.
Якщо у тебе коробка GM - то відповідно і набору такого немає.
Коробка ZF, отдельно расходники нахожу. А вот комплекты блин нет
дай вин
дай вин
Сорян, забыл про тему, уже помогли из магазина. Ну и цены
что, шара?
что, шара?
Хонда - это бюджетная поповозка сравнимая с Ланосами и Вазами
у меня и аккорд был. не такая уж и бюджетная повозка в плане обслуживания. правда у официалов, бмв в гаражах обслуживал
у меня и аккорд был. не такая уж и бюджетная повозка в плане обслуживания. правда у официалов, бмв в гаражах обслуживал
У меня был и сивик и аккорд и сивик type R. Кроме ТО нифига почти и не делал, а тут прямо интересная штука даже с ТО получается