Зробив своєму Гольфу перше "серйозне" ТО. Робив на Дніпровський набережній. Окрім стандартної заміни фільтрів та мастила поміняли: - усі диски гальм з колодками; - передні сайнлентблоки; - задні тяги кермові.
З усіма знижками (моя 11% та акційна на роботи по ходовій - 30%) вклався в 7262 гривні. Знижки звісно радують, але для прикладу навіть після них зняти-поставити одне колесо - 21 гривня
Якщо кому цікаво, дам прайс на інші деталі-роботи.
для прикладу навіть після них зняти-поставити одне колесо - 21 гривня
Якщо кому цікаво, дам прайс на інші деталі-роботи.
Та по колесам якось змушений був у них перевзуватися, то выдверто "припух" від їхнього прайсу на такі "послуги", та ще й "акційного".
Звісно ж давай! Нам ще не скоро, та й моторчик трохи не той, але все одно цікаво!
ЗИ: де ти їх тільки наїздити встиг!? Хоча... зараз же ж вже 2011-й - 4 роки з 2007-го. Як час летить...
Ліньки було вовтузитися сканер підключати (основний домашній комп на літо у Гурзуфі), втім Android руліт.
Роботи
Запчастини
де ти їх тільки наїздити встиг!
Чотири роки буде в середині листопада. Кожен рік 5-6 разів в Гурзуф, майже кожен рік до Латвійщіни різними шляхами чіпляючи інші держави (4000-6000 км за поїздку). Ось і набігає.
А ремень ГРМ уже меняли? На каком пробеге?
Кілька фактів: До проведення акції з 30% знижкою до вартості робіт зняття-установка коліс не входила (на минулому ТО міняли пильник ШРУСа). Вперше за 6 років проходження ТО на цій станції в багажнику не знайшов старих деталей. А так хотілося поміряти товщину гальмівного диску . Стан диску за 5 тисяч до заміни: Замість старих залізяк отримав новий для мене документ "Развал/Схождение". в ньому є якійсь сенс?
Замість старих залізяк отримав новий для мене документ "Развал/Схождение". в ньому є якійсь сенс?
Дивно що ти його раніше не отримував: звичайна роздруківка з їхнього стенду розвалу-сходження. Принаймні, позаминулої осені вона в них вже була.
Що до деталей - певно якийсь глюк: мають же вони згідно теорії ймовірностей коли-небуть таки траплятися?
А ремень ГРМ уже меняли? На каком пробеге?
Рік тому на 90 тиках за регламентом. Готувався до гіршого, але вартість всього ТО була менше 3000 гривень, з яких біля 1600 масло та фільтри.
Дивно що ти його раніше не отримував: звичайна роздруківка з їхнього стенду розвалу-сходження.
Я обмовився, новий не для мене а для цього Гольфу документ . Саме йому жодного разу не робили розвал-сходження. На Polo робив після ДТП та заміни напівосі.
Кілька фактів: До проведення акції з 30% знижкою до вартості робіт зняття-установка коліс не входила
Первый раз такое слышу.. Они бы еще открутить-закрутить болт посчитали..
диски с трещинами? или я хреново вижу и ты еще 5 тык на них проездил?
Я тому і фотографував, бо налякався, що це тріщини . Це просто сліди від колодок після того як машина постояла пару днів в сиру погоду в Карпатах. Ось ще одна фотка цього диску, але ясності вона не дасть.
это не трещина,а след от колодок перед полной остановкой.