хочу лісапед. поход по місцевих базарах виявив широчайший асортимент китайський роверів любого кольору і конфігурацій.... но щось нехоцца китай. доці купив того року китайця, так день убив на заміну підшипників і змазку-перетяжку. по нетах вибір поширше, ВОТ ТАКУ лісапеду найшов, як апарат? використовуватся буде для катаннь вокруг дома з чадом і до пивного ларька . ну може за місто на пару км виїхать щоб спінінг покидать..... він моїх 95 кг витримає? п.с. бюджет на то діло десь штуки 2,5 грн.( і воопщем чим менше, тим лутше ) більше на ровер релігія в обличчі дружини не дозволить
У меня такой был. Хороший вел, но стальная рама, тяжёлый. ВОТ вариант такого же, только с алюминиевой рамой, у жены такой. А ВОТ ещё лучше, кассетная втулка (лучше для тяжёлых ездоков) и задний переклюк классом выше.
нехоче. хоче щоб її возили. там не то що велосіпед, її даже гарненький салатовий матіз на автоматі непрельщає. .
тю... то ж зовсім різне. розкажи їй яка вона сексі на ровері, що целюліт просто на твоїх очах зникає, коли вона їде і так далі. моя також казала що ніколи в житті не сяде, а тепер всією родиною катаємось. а найменша на спеціальному сидінні сзаду мене їде.
В ответ на: У меня такой был. Хороший вел, но стальная рама, тяжёлый. ВОТ вариант такого же, только с алюминиевой рамой, у жены такой. А ВОТ ещё лучше, кассетная втулка (лучше для тяжёлых ездоков) и задний переклюк классом выше.
вага мені не критично.... таскать його все рівно небуду... вживу би глянуть ще.... може є якийсь сайтець з дистрибуторами команчів? гугль нічо не каже а в мене питання саме по цій модельці. його довго розбирать до стану щоб в багажник славути вліз?
тю... то ж зовсім різне. розкажи їй яка вона сексі на ровері, що целюліт просто на твоїх очах зникає, коли вона їде і так далі. моя також казала що ніколи в житті не сяде, а тепер всією родиною катаємось. а найменша на спеціальному сидінні сзаду мене їде.
В Прерии на эксцентрике только переднее колесо, заднее крепится гайкой. Влезет или нет только без переднего - тут уже надо мерять. Сидушка снимается одним движением руки. Алюминиевая Прерия от стальной отличается также наличием картриджной каретки и алюминиевых шатунов. Советую всё таки к ней присмотреться ибо даже процесс укладки более тяжёлого вела в ограниченом пространстве может быть затруднителен. Доставка у Велопарка вообще бесплатна. Оба свои вела я покупал именно здесь, цена пожалуй самая низкая. Офф. дистрибьютор Команча - Горев Артём
Алюминиевая Прерия от стальной отличается также наличием картриджной каретки и алюминиевых шатунов. Советую всё таки к ней присмотреться ибо даже процесс укладки более тяжёлого вела в ограниченом пространстве может быть затруднителен. Доставка у Велопарка вообще бесплатна.
та я уже вичитав про бесплатну доставку але ж хоцца пощупать перед тим як замовлять. та і ще важливий нюанс щоб настоїть апарат як нада, ну і після 100 км гайки підкрутить.. пошукаємо пока в своїй дєрєвні
В ответ на: У меня такой был. Хороший вел, но стальная рама, тяжёлый. ВОТ вариант такого же, только с алюминиевой рамой, у жены такой. А ВОТ ещё лучше, кассетная втулка (лучше для тяжёлых ездоков) и задний переклюк классом выше.
Да, из этих - брал бы ниагару люминивую. Но ты пошарься по своим велобазарам - должны быть в наличии.
З.Ы. Снимать переднее колесо и опускать руль, ИМХО, прийдется полюбому.