В ответ на: Что-то не пойму, как это он так умудрился
знамо дєло все було так: піднімався знизу,надавив на педальку,щось там зажало/застрягло і машина на повних парах понеслась вверх.,водій тіки і встиг що убрати машину з прозної частини,скерував у стовб чим ймовірно і спас комусь життя.Думаю шо повинні дать мєдаль пс: там хтось жаліє стовби,так я вам скажу- їх як собак нестреляних по Києву,нічого страшного,одним меньше/одним більше.І видно що він там просто так стояв,стовб-пустишка.Думаю шо дорслужба повинна водію ще доплатить за демонтаж стовба всьо,я кончіл
В ответ на: Столб был не "пустышка". Просто второе фото сделал, когда домой вернулся. Уже распутали.
як не пустишка?ця аварія ще раз показує де повинні бути розміщені лінії електроопор.А то панімаіш,поствлять майже серед дороги ту Алекс-там народного вже нічого не залишилось в наш час народним може бути лише партія або автомобіль
Нада с чуваком дружбу завести, у меня на дачу трудно заехать - приходится много маневрировать: через полметра аж два растут, на одном провода идут, второй РЄО забыло выкопать
В ответ на: Что-то не пойму, как это он так умудрился
знамо дєло все було так: піднімався знизу,надавив на педальку,щось там зажало/застрягло і машина на повних парах понеслась вверх.,водій тіки і встиг що убрати машину з прозної частини,скерував у стовб чим ймовірно і спас комусь життя.Думаю шо повинні дать мєдаль
та не, он просто лужу по тротуару думал объехать, трохи не рассчитал
ХЗ как там было, надеюсь это был не случай проверки сцепной способности резины на мокрой дороге... Но судя по конфигурации поворота, авдюха не захотела в него заходить, или ее не захотели направить