Нарот, подскажите почем на разборках может стоить правая передняя дверь на Лайнос? Мож кто из форумчан посоветует где взять... желательно голубенького цвета шоб без перекраски, но ежели чего - то и пакрасить можна. Заранее всем спасибо.
Нарот, подскажите почем на разборках может стоить правая передняя дверь на Лайнос? Мож кто из форумчан посоветует где взять... желательно голубенького цвета шоб без перекраски, но ежели чего - то и пакрасить можна. Заранее всем спасибо.
На ланос ин уа клубе - камрад бемчик, большая разборка. Да и так, куча народу продает с доноров, голубой вроде недавно был там.
По цене, думаю что в 600 - 800 грн влезешь.
камрад бемчик
єсть такий чувак, але він реально не адекват, коли купував в нього колпаки на радіус 14 , спитав в нього конретно чи підійде на ланос, сказав шо 100% підходить, коли купив колеса 14 радіусу, то ніфіга і не підходить:( так шо якшо впевнений в тій деталі на 100% то можна в нього купувати, а так, краще на нього не сподіватися
Без перекраски не получится, цвет не совпадет. Цена от 600 грн и выше в зависимости от состояния двери.
камрад бемчик
єсть такий чувак, але він реально не адекват, коли купував в нього колпаки на радіус 14 , спитав в нього конретно чи підійде на ланос, сказав шо 100% підходить, коли купив колеса 14 радіусу, то ніфіга і не підходить:(
Ну он немного специфический, но я с ним пересекался - то все впорядке, достаточно внимательно все рассказывал
Ну он немного специфический, но я с ним пересекался - то все впорядке, достаточно внимательно все рассказывал
я з ним теж пересікався, я у нього по телефону питав є ковпаки на ланос. він казав шо є, приїджай, коли приїхав він давай короче їх шукать, з якихось колес знайшли, казав шо з ланоса, а на справді вони не підійшли, я за 80 чи за 100 грн. не обіднію, но нафіга казать було шо з ланоса, при наймні сказав би, якшо не підійде то привезеш обратно, коли написав йому на форумі, тупо мороз