Власне сабж. Чого хочеться: напевно моря або води до обіду, поїхати щось десь подивитись після. На все про все скажімо $3000 на 3-х, 2 дорослих і син 10 років.
Шикарно Але у Норвегії, наприклад, можна буде об лід обдертись, пірнаючи у воду; у Таіланді, можливо, сезон дощів, у Єгипті - сезон вітрів, чи ще щось. Я саме про це кажу, можливо більш обізнані у туристичних справах камради підкажуть ...
Якби ми знали Ваші уподобання... стара Європа,чи поїздка в олл инклюзів??? Я б їхав в Італію, чи Іспанію.. можливо на Тенеріфе. Головний + відсутність людей на всіх туристичних стежках, низькі тарифи на отелі, апартаменти, авіа квітки.
В ответ на: Якби ми знали Ваші уподобання... стара Європа,чи поїздка в олл инклюзів??? Я б їхав в Італію, чи Іспанію.. можливо на Тенеріфе. Головний + відсутність людей на всіх туристичних стежках, низькі тарифи на отелі, апартаменти, авіа квітки.
Скажімо так: можливість пересуватись важить більше, аніж життя у "резервації". На роботі ще порекомендували приглянутись до Португалії на цей період, є сенс ?
В ответ на: Якби ми знали Ваші уподобання... стара Європа,чи поїздка в олл инклюзів??? Я б їхав в Італію, чи Іспанію.. можливо на Тенеріфе. Головний + відсутність людей на всіх туристичних стежках, низькі тарифи на отелі, апартаменти, авіа квітки.
Скажімо так: можливість пересуватись важить більше, аніж життя у "резервації". На роботі ще порекомендували приглянутись до Португалії на цей період, є сенс ?
Океан холодний, хоча можна обєднати в одну подорож з іспанією. В іспанії пляжинг і на кілька днів вибратись в Португалію
Чтоб более качественно ответить на вопрос нужно понимать на какой период 7-10-14ночей.(ссори увидел на тиждень) Можно смотреть в этот период Египет,Турцию(в начале месяца),Крит(в начале месяца),ОАЭ,Кипр.Также нужно понимать хотите ли Вы оформлять шенген и есть ли у Вас возможности собрать пакеты документов.
В ответ на: у Таіланді, можливо, сезон дощів, у Єгипті - сезон вітрів, чи ще щось.
зима в Египте, походу, начинается намного позже октября. просьба Средиземноморский регион не путать с Европой я лично в ТА в конце ноября еще купалась, а в Египте в январе. но так, чтобы экскурсии только до обеда - страна должна быть размером с Киев, ИМХО.
ну як запитав. а так наприклад Египед, в жовтні гарно там, я був навіть у листопаці. З 8 - 22 листопада , за день до від*їзду почався вітер, а так було кльово ...