Чи потрібно через деякий час (на шиномонтажі порадили за 1000 км) після втановлення нових шин робити повторне балансування? Просто нещодавно розмовляв зі знайомим, так його думка полягає в тому, що якщо це сучасна шина іменитого виробника, і якщо водій не відчуває ніяких "дивних" змін в поведінці авто в різних режимах, то ще раз викидати гроші за перевірку непотрібно.
Короче, я вже ради експерименту десь тисяч 7 проїздив і все ОК. Але все ж таки думка, що може все ж перевірити шини, не вилітає з голови
Первые два раза перебалансировал как рекомендовали через тысячу, но получал нолики, счас забил на это. ЗЫ 2 из 4-х колес отбалансировались без грузиков вообще, просто очень хорошая резина и диски.
В ответ на: я новые балансирую при монтаже и все...
Так і я ж так От і цікаво, чи це добра порада шиномонтажників приїхати ще раз за 1000 км, чи таки хочуть просто наварити на нешарящому дурачку, тобто мені, лишню копієчку
В ответ на: Я не монтажник, но перебалансировать шины после того как они прошли 1000-1500 км рекомендую.
Из-за 15-20 грам каркас может повести, но не сразу, а через месяц-два... Тогда ее просто выбросите!
не встречал в руководствах по эксплуатации для новых авто такой рекомендации пишут про обороты, нагрузку, скорость и т.п. на первые 500-2500 км, а вот про шины не видел